לאביבה

cvane

New member
לאביבה

אביבה שלום קראתי מתשובותייך הנפלאות ואני מקווה שתוכלי לעזור לי אני גרה בבית עם ההורים של ואחותי הבית הוא בית פרטי עם שלוש קומות . אני גרה במרתף . אך מכיוון שהבית בנוי על מעיין גבעה אז מהמרתף יש יציאה לחצר ענקית עם המון ירוק ומרחב וגם יש כניסה פרטית לחדר.מערבי. החדר ממש גדול ואני אתאר לך איך הוא נראה כדי שאולי תוכלי לעזור לי. החדר מחולק ע"י וילונות גדולים לשלושה חלקים: החלק שאליו נכנסים שהוא המרכזי והוא קליניקה טיפולית שלי (טיפולים הוליסטים) החלק השמאלי דרומי בו יש שולחן שידה ארון והליכון והחלק הימני הצפוני חדר שינה מיטה זוגית מערכת סטריאו ומתקן לדיסקים. השאלה : לגבי הקליניקה האם זה בסדר שהיא תחומה בוילונות ולא בקירות ואם יש עוד דברים שאת יכולה להציע לי ( אולי גם לגבי העובדה שהיא במרתף) תאריך הלידה שלי 2/12/81 תודה ויום טוב.

בוקר טוב

וילונות, הם ברירת מחדל, (שאני לא ממליצה עליה), כדי ליצור איזה שהיא חציצה. בעקרון, מהתאור שלך נראה שהחדר עדיין אינו "מחולק" אצלך בראש וזאת מפני שוילונות לבד לא עושים את ההפרדה.כרגע מתשמע ממה שתיארת שאת עדיין לא "מבושלת" ומוגדרת. כשיש וילונות, מתערבבים תחומי החיים ומקרה שלך זה הקליניקה(עבודה) עם השינה והשולחן והשידה שעדיין לא הגדרת. אם את שואלת לגבי הקליניקה, אז חישבי את כיצד את מרגישה כשאת הולכת לאדם/מטפל, שיש לו קליניקה כמו שלך. כיצד היית מרגישה? האם מרגישים נעים אצלך? האם מרגישים בטוח? האם לא? מה היית משפרת? אצל מטפל, אפשרות לאינטימיות אמורה להיות גדולה, האם זה נמצא בקליניקה שלך? מעבר לכך, כדי לחזק אותך כדאי לתלות תמונות של התמחויות, לימודים,תעודות הסמכה וכל מה שיעיד על ההתקדמות שלך בחיים.השתמשי בתאורה רבה ובחוכמה. ודבר נוסף, כשחדר ממוקם נמוך, יחסית לכל הבית, תמיד תהיה תחושה מחניקה/דחוסה/עומדת במרחב הזה, גם אם יש בו יציאה למקום עם המון ירוק. עד כאן בהתחשב בפרטים שמסרת ואין מספיק כדי להבין את המרחב שאת מדברת בו. יש מאמר לשיפור הקריירה במאמרי הפורום וקיראי אותם בכלל, הם נותנים כיוון לשימוש בפאנג שוי. בהצלחה

למעלה