לאביבה היקרה

נירה63

New member
לאביבה היקרה

חברה המליצה לי להגיע לפורום המקסים הזה ולהתיעץ איתך. אני שמחה שמצאתי אומץ להכנס ולכתוב ובעצם להעלות את התלבטויותי... אז ככה אני עומדת לפני שיפוץ חדר השינה שלי. רוצה לצבוע את הקירות ואת המיטה והשידות ולא יודעת באיזה צבע? כמו כן האם המיטה ממוקמת במקום המתאים? מה עלי לעשות??

niya

New member
הי נירה וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ראיתי את ההודעה שלך גם באומנות שימושית והתלבטתי אם להפנות אותך לכאן, אני שמחה שהגעת! אז ככה: לתת תיאור של המקום + כיוונים של כל דבר תאריך לידה ואביבה עושה את עבודת הקודש...

נירה63

New member
תודה רבה- אעשה זאת מיד.

שמי -5215 שם משפחתי הוא: 3125ילידת 14.1.1963 בחדר- המיטה ממוקמת מול חלון אחד, ומול הכניסה לחדר השינה חלון קטן נוסף שרוב הזמן סגור. המיטה צמודה לקיר בצד מזרחי, כלומר הראש בצד מזרח. בצד צפוני ארון צמוד לקיר. בכיוון מערב שידה ומעליה שתי תמונות שהבאתי מפירנצה לפני 20 שנה, של אמא וילד ושל אישה נוספת. כמעט שכחתי, מעל למיטה שלוש תמונות שרקמתי בצהעי סגול , ורוד ובורדו. מה דעתך אביבה??? הצילוווווווווו

נירה63

New member
תודה רבה- אעשה זאת מיד.

שמי -5215 שם משפחתי הוא: 3125ילידת 14.1.1963 בחדר- המיטה ממוקמת מול חלון אחד, ומול הכניסה לחדר השינה חלון קטן נוסף שרוב הזמן סגור. המיטה צמודה לקיר בצד מזרחי, כלומר הראש בצד מזרח. בצד צפוני ארון צמוד לקיר. בכיוון מערב שידה ומעליה שתי תמונות שהבאתי מפירנצה לפני 20 שנה, של אמא וילד ושל אישה נוספת. כמעט שכחתי, מעל למיטה שלוש תמונות שרקמתי בצהעי סגול , ורוד ובורדו. מה דעתך אביבה??? הצילוווווווווו

נירה, צייר בוורד/צייר את החדר ממבט

על ומקמי בו את מה שיש בחדר, כן צייני את 4 כיווני רוחות השמים אפשרות אחרת היא שרטוט הדירה כשרכשת אותה, באם יש לך אותה שמורה במחשב...

niya

New member
ורצוי לבדוק את הכיוונים

עם מצפן, כשאת עומדת באמצע החדר.

למעלה