לאבו דני

eliasys

New member
לאבו דני

קראתי את הודעותיך בימים האחרונים, והשתוממתי האם אזלו לאבו דני, חד המוח, כל הרעיונות לויכוח, והוא נתפס באיזה שאלה של ילד שרוצה להוכיח את צדקתו. חיפושיך אחרי תנועת שלום ערבית יעלו חרס, מכיוון שאן דבר כזה, אתה עכשיו רגוע?? אז אין ידידי. אם זה מספק אותך וגורם לך הנאה, אזי הנה הגעת למחוז חפצך. איפה אבו דני החכם שהיה שואל ועונה, גם אם לא מסכימים איתו, אבל מכבדים אותו מאוד?

all

New member
ואתה אליסיס מרוצה שזה המצב?

שכל מה שהפלסטינאים רוצים זה מלחמה?

eliasys

New member
ברור שלא

ואתה יודע זאת היטב, ועוד משהו ALL אין מלחמה שבאה רק מצד אחד. אף פעם לא ראיתי עם שנלחם רק בשביל המלחמה עצמה. הבעיה שכל אחד מאיתנו חושב רק על עצמו ולא מוכן לחשוב על הצד השני.

all

New member
יכול להיות שזמן מה לאחר

תום הקרבות, אחזור להאמין במה שהאמנתי בו בעבר. יכול להיות שגם שרון יסכים להמון ויתורים משמעותיים, אולי אף למה שהציע ברק בעבר, שים לב כי אחת לחודש הוא מזכיר לענף הימני בממשלתו ששלום ידרוש ויתורים מאוד כואבים. אבל כל עוד המלחמה נמשכת ויש לנו כל כך הרבה בעיות (כלכליות, תחבורתיות ובטחוניות) לעצמינו. אין לי כל כוונה לחשוב ולו לרגע על הבעיות של אלו שמנסים להרוג אותי בכל דרך אפשרית! תהיה הגיוני לרגע אליסיס, מה אכפת לי איך נראים החיים של זה שנלחם בי? וכל עוד הוא נלחם בי, לא אכפת לי מה הוא יוכל, מה ישתה ומה ילבשו הילדים שלו בחורף!

למעלה