טראומה?!!!!!!!!
מסוסים ?? איך אפשר ? את יודעת ששאני באחת הפעמים הראשונות שעליתי על סוס נפלתי זה היה בדיוק ביום שהמדריך שלי שיחרר אותי מהלונץ´ המעצבן שעושים בהתחלה בעצם פעם ראשונה שרכבתי על סוס ואני שלטתי בו בעצמי.. אבל לא סתם נפילה אלא הוא התחיל להגביר מהירות אז מלחץ קפצתי .. לא בדיוק קפצתי החלטתי שאני עוזב ת הכל כולל מושכות וארכובה ופשוט נתתי לעצמי ליפול מזל שהוא לא רץ מהר אלא הוא עשה מאין טרוט מהיר ... אבל שתי דקות אחרי שניקיתי את עצמי והבנתי איפה אני עליתי על הסוס והבנתי שאם אני לא יראה לו מי הבוס הוא יעשה לי את זה עוד פעם.. אז עליתי עליו נתתי לו שתי משיכות די כואבות במתג אחרי שהוא ניסה להגביר עוד פעם מהירות. אחרי שהוא נרגע ליטפתי אותו (בהוראה של המדריך, כמובן לא רציתי לעשות את זה שנאתי את הסוס באותו רגע). אז צריך להבין שאם נופלים מסוס אז אולי זה קצת כואב.. אבל להיכנס לטראומה ..?!!! חס וחלילה.. מסוס?!!!!!! ממש לא אולי מכלב שנושך אותך כן אולי מפרה שבעטה לך בצלעות כן.. אבל מסוס, מהחיה האצילית והמקסימה הזאת.. מה בסך הכל הוא עשה הוא רצה לרוץ קצת להתפרק הואלא העיף אותך ממנו.. הוא רק רצה להנות קצת.. אז פעם הבאה תבקשי סוס קצת "עצלן" או שקט.. או שבמקום לצאת לטיולים תרכבי במנז´ תלמדי קצת לרכב יותר טוב ותאמיני לי שאת רק תהני מזה .. ובשורה התחתונה אם תכינסי לטראומה איך תוכלי להנות אי פעם מסוסים ... אין דברים מושלמים וגם מדברים נחמדים וטובים כמו סוסים אפשר ליפול לפעמים או לאבד שליטה על הסוס... אם את רוכבתעל אופנים אז זו הדגמא הכי טובה .. מה אחרי שנפלת בפעמים הראשונות קבלת טראומה והפסקת לרכב,לא! ניסית וניסית עד שהצלחת.. אז עצה שלי.. אל תיכנסי לטראומות ושום דבר תמשיכי לרכב אבל רק ביותר זהירותת ומודעות עצמית ליכולות שלך..