לאבד או לעבד

N E T S

New member
לאבד או לעבד

שמתם לב שהאופציה ההפוכה והלא כל כך טובה לעבוד (ע- חיריק,ו-שורוק) היא ללכת לאבוד!! ככה אני מרגיש לפעמים, הלוואי ויכולתי ל"עבד" נתונים כמו מחשב.

../images/Emo12.gifהוי הזיכרון הזה

כמה בעיות הוא ועשה לנו,שוכחים אחרי שניה מה שאמרנו,לא זוכרים מה שרצינו לומר,שוכחים דברים בידיוק ברגע הכי לחוץ ואם רושמים שוכחים איפה מה שרשמנו,אני אישית מציעה לך להתארגן מתוך הנחה שכמות הזיכרון של אנשים כמונו מוגבלת ולקבוע לך סדר עדיפויות של מה חשוב לך לזכור ומה לא ולהתמקד במה שאתה מוצא כחשוב. שלך חנה גונן

תמיול

New member
הזיכרון שפוגם ביכולת המילולית

הורבאלית (בשונה מהתבטאות בכתכ ,דוקא). חנה ,כמה מוכר. בפרזנטציות אני לגמרי שוכחת מה רציתי להגיד ואם אני מקריאה אז המילים על הנייר לגמרי משתגעות ואז אני יוצאת עוד יותר מפגרת ובלי ששמתי לב ,הפכתי להיות חמקנית מומחית ,כלומר אני אעשה כל מה שנחוץ כדי לא לדבר בכיתה וזה בעסה. אבל ,דרך אגב גיליתי שלפני שיחות חשובות שאני עומדת לעשות מול בנאדם ,ממש עוזר לי קודם לכתוב ולהבין עד הסוף מה חשוב לי להגיד לקרוא את זה כמה פעמים בתקוה שזה יטמא לי בזכרון המסויים הזה.

עיגולים

New member
שישמור,

שלעולם לא תעבד נתונים כמו מחשב. אז אין לך זיכרון מדהים, אז? לא יותר פשוט להסתובב סביבך ולהודיע לאלו,שם, בסביבה, שהזיכרון דפוק? זה לא ממש משנה למה, זה לא בדיוק עניינם, כשאתה קובע עובדה אנשים נוטים להתרגל אליה. ואם זה מפריע לך אישית, לזה, אין לי תשובה הציעו פה יומנים ופנקסים ופאלם פיילוטים, אצלי זה לא עבד, ז"א עבד, יום יומיים ודי, נגמרה ההתלהבות מזה שאו, הנה אני אדם מסודר, עם יומן, או פאלם, כתבתי יפה בעט כחול אדום מה שבאמת חשוב וזנחתי את כל הפרוייקט שעה אחרי אותם יומיים. ואם אתה מדבר על עבודה, טו מייק א ליבינג מה שנקרא באמת שאין לי תשובות בכלל. אולי כדורים.

28איילת

New member
אוף

אני בדיוק אותו דבר. היה לי פנקס קטן שבו הייתי מתכננת מה אני עושה בכל יום ורושמת דברים בישביל לא לשכוח, אבל אז הייתי שוכחת לרשום. בגלל זה גם "הקלות" במבחנים כמו בע"פ לא עובדות אצלי בכלל. ישר אני שוכחת מה רציתי להגיד. גם אם אני יודעת את החומר פרפקט.

עיגולים

New member
האמת,

וזה מתקשר להודעה של חנה גונן אם אני לא טועה, היו לי כ"כ הרבה בעיות עם לימודים אקדמאים שהנחתי אותם בצד לכרגע, באיזה שהוא מקום פשוט נמאס לי להילחם ואני לא ממש רוצה לחיות עם ריטלין לצידי (לקחתי פעם אחת, באמת היה נפלא, פתאום הפער הזה שבין המחשבה למעשה התגמד או לא התקיים, יופי של הרגשה, מומלץ, אבל רובכם בטח יודעים) אבל החלטתי (מנסה) להתמודד עם זה בעצמי, זה כנראה טיפשי וההחלטה הזו בטח תתמחר את עצמה יופי בהמשך אבל אני לא רוצה לומר שלא ניסיתי. ז"א אני יותר מנסה ללכת עם הלקות (?) הזו, אחרי הכל היא הרבה יותר מוכרת לי מעיגולים על ריטלין, מה גם שאני חובבת חומרים משני תודעה אחרים ולא בא לי לערבב, קצת מעמיס על הנוירונים אני חושבת. בכל אופן, המון בהצלחה, גם עם העבודה שצריך להגיש, אין לי עצות על איך לא לדחות כי כמו שאת רואה קצת פרשתי מהמירוץ. וכבר אמרתי קודם אבל אני אומר שוב, סחתיין. מחזיקה (ממך ואת האצבעות).

28איילת

New member
בקשר לחומרים אחרים

האדרונקס לא הולך כ"כ טוב עם דברים אחרים.... ועם זאת אני ממשיכה בשלי. האם זו "הנטייה להתנהגות הרסנית"?

עיגולים

New member
בהחלט ../images/Emo70.gif

זה מסוכן
, הפסיקי עם זה מייד. את מה שנותר נא להעביר (בהקדם) לעמותת עיגולים (ללא מטרות רווח) שתטפל בעניין. ובא לציון גואל.

kniaper

New member
ברוך הבא ל../images/Emo82.gif

אני רואה שכבר נכנסת לעניינים. אני אשמח עם תשתף אותנו קצת ותספר קצת על עצמך וכמובן אתה מוזמן להמשיך ולהשתף בדיונים |4ו|

למעלה