לאבא של נעם

derzik02

New member
לאבא של נעם

למזלי הרב אני עדין חי בגלל הגורל שלוכיח את התובים כי גם אני האיתי אמור להצטרף לעלאד כהן ז"ל לנגמש ולא התאפשר לי כי האיתי בקוננות אך זה לא משנה. ההלויה תתקים היום מהר הרצל ב 12 מי שיכול שיגיע לחלוק את הכבוד האחרון עם גיבור שנפל. סליחה עם אני הולך להעלם לכמה ימים, אך מי שירצה יוכל לשאול שאלות אחרי זה אני יספר כי העיתונות שקרנית ולא מדויקת.

תמיר1991

New member
מקווה שאתה וחבריך תתגברו על זה.

זה לא יהיה קל, אבל תצליחו. אם היו פרטנרים, ולא רוצחים שפלים, היה ניתן לעשות שלום, אך עכשיו צריך למצוא דרך חלופית. בהצלחה ושמור על עצמך! ופניה חדה- תיהנו כל מי שהולך היום למפגש איל"ת! תמיר.

דרזיק שלום,

אחרי ייומיים של דאגה, אני שמח לראות שאתה איתנו, שלם ובריא. עצוב לי כל כך על חבריך, ומי יתן ויהיו אלו הקורבנות האחרונים במלחמה חסרת טעם. אנחנו כאן, כל פעם שתרצה לברוח לכמה דקות מהפעילות היום- יומית שלך. נכון, בולים ובובות, מטבעות ושאר אוספים אינם יכולים לגמרי להשכיח את מה שקורה סביבך, אבל נעשה את המקסימום לעזור לך לעבור שעות קשות. שלא תדעו עוד צער, והמקום ינחם אתכם בין שאר אבלי ציון.

דרזיק, איש יקר, תשמור על עצמך

דרזיק, אין לי, לצערי, שום מילים שיכולים לנחם ולחזק אותך, וכל מה שאכתוב לא יצליח להקל, ולו במעט, את תחושת האובדן והאבל. כולי תקוה שנגיע לימים אחרים, ימים שבהם לא אתה, ולא אף חיל, יאלצו לקבור את חבריהם. עד אז, כולנו פה בפורום מקווים שתסיים את שירותך הצבאי בשלום. תהיה חזק, ושלא תדע עוד צער.

rachelea

New member
דרזיק, יקירינו

כמשתתפת בפורום לא תארתי לי עד כמה הדברים קרובים אלינו. מזה כמה ימים שאני מתהלכת בהרגשת כאב ומועקה בשל האירועים, על אף היותי רחוקה, פיזית מכם - הסדירניקים. והנה מתברר שלפחות אחד ממשתתפי הפורום חווה את הדברים בסביבתו עם חבריו. זו מדינתנו, זה ביתנו וכאן נשאר בתיקוני גבול כאלה או אחרים. ולגבי: הינתקות, עקירה, יציאה וכו' - נקווה לטוב יותר ולפיכחון המנהיגים: שלנו ושלהם. סוף דבר - יום יבוא ומישהם, משני הצדדים, יבינו שהדרך היא בהידברות וסיכומים ולא במלחמות ושפיכות דמים. שמור על עצמך. כולנו איתכם. גם אם אנחנו יוצאים, מבלים ומשתדלים לשמור על שפיות ואורח חיים "נורמלי".

Mercyful God

New member
תשמור על עצמך ותחזור בשלום

ואני מקווה שתוכל לשוחח איתנו ממקום שקט יותר .

למעלה