לאבא של נועם אני מוצא את עצמי נדהם כל פעם מחדש ! איזו סובלנות ונועם הליכות ! כה לחי הדוכס
ה הדוכס מירושלים New member 4/7/04 #1 לאבא של נועם אני מוצא את עצמי נדהם כל פעם מחדש ! איזו סובלנות ונועם הליכות ! כה לחי הדוכס
ת תמיר1991 New member 4/7/04 #2 כמה שאתה צודק, מצטרף אליך! דוכס - כדאי שפעם הבאה תוסיף הודעה זו לשרשור המתאים. שמחים שחזרת אלינו! תמיר.
כמה שאתה צודק, מצטרף אליך! דוכס - כדאי שפעם הבאה תוסיף הודעה זו לשרשור המתאים. שמחים שחזרת אלינו! תמיר.
א אבא של נעם New member 4/7/04 #3 |מסמיק| דוכס יקירי, שלום! במה זכיתי לכזו מחמאה? אין לי מושג על מה אתה מדבר... אבל בשם כל המשתתפים בפורום, שאליהם בוודאי התכוונת, אני מקבל את המחמאה בשמחה. ולמה אנחנו לא זוכים לראות ולקרוא ממך קצת יותר? להיכן נעלם האוסף שלך?
|מסמיק| דוכס יקירי, שלום! במה זכיתי לכזו מחמאה? אין לי מושג על מה אתה מדבר... אבל בשם כל המשתתפים בפורום, שאליהם בוודאי התכוונת, אני מקבל את המחמאה בשמחה. ולמה אנחנו לא זוכים לראות ולקרוא ממך קצת יותר? להיכן נעלם האוסף שלך?
P python 4 New member 4/7/04 #4 מצטרף!../images/Emo45.gif אתה צודק בכל מילה. אבא של נועם מצטיין לא רק בסובלנות ונועם (סחתיין על המשחק מילים) הליכות, אלא גם בארגזי בולים חסרי תחתית.
מצטרף!../images/Emo45.gif אתה צודק בכל מילה. אבא של נועם מצטיין לא רק בסובלנות ונועם (סחתיין על המשחק מילים) הליכות, אלא גם בארגזי בולים חסרי תחתית.