לאבא שלי יש

לאבא שלי יש

כתב יד
... שלום לכם
אבא שלי משגע אותי כבר שבועיים שאביא את כתב היד שלו לניתוח גרפולוגי. כשהוא אמר לי זאת, ישר חשבתי עליכם
אני מצרפת בזאת את כתב ידו (הוא כותב ביד ימין). מסקרן אותי לקרוא מה דעתכם על כתבה יד שלו... (קחו בחשבון שאין לו אפשרות להיכנס לפורום פה. אין לו מושג ולו הקלוש ביותר במחשבים...) רק טוב

כי19

New member
מאורגן ומסודר מבחינה אישית.מחושבן

מבחינה כלכלית.אדם שאוהב לחשוב פעמיים לפני נקיטת צעדים משמעותיים. ככה בגדול הוא מנסה להימנע מויכוחים ומריבות ואף לוותר ולהתגמש.אבל יודע גם לסדר טוב עניינים ויודע להביע דברים באופן חורץ ובצורה חד משמעית. היה מעניין אותי לדעת האם הוא עובד היום או לא.ואם כן באיזה עבודה.

מצטערת לאכזב,

אבל ממש-ממש-ממש לא. הוא איש שאוהב להתווכח, הוא איש שמתווכח ורב הרבה עם אנשים. הוא איש מאוד עצבני וחמום מוח... לא שמת לב לזה בכתב ידו? אני שואלת כי זה מוזר לי. כמדומני זה משהו שאפשר לראות בקלות בכתב יד, לא
ולא, האיש הזה לא עובד. הוא עובד בעיקר בלהיות מובטל. והאיש הזה הוא אבא שלי

גאיה111

New member
הייתי שואלת על מצב בריאותו

של אביך, האם הוא סובלת ממחלה כלשהיא.

shamon51

New member
סימנים בכתב

וו עליון ב אות "כ" במילה "לכ" "לכם" "כתב" אות "פ" במילה "גרפולוגיה" אות "ב" במילה "יעקב" ובמילה "בן" "בזאת" אות "ח" במילה "לניתוח" סיפרה "5" במילה "58" למטה צלב באות "ס" במילה "הסכמתי" אות "ת" במילה "נותן" הסיום קשת חוזרת ימינה אות "ש" במילה "שמי" זווית במקום קערה למטה מרחק גדול בין האותיות בתוך המילים רווח גדול בין המילים ובין השורות

shamon51

New member
מה זה אומר ?

יעקב אבא של לילוש חשיבה אינטרסנטית (סימנים - המילה "נותן") דאגה, מתח מצב של התגוננות וחשדנות (סימנים - למשל ווים) עקשנות, יאמר מה שטוב בשבילו גם אם זה לא צמוד לאמת (סימנים - קווים בתוך האותיות "הסכמתי" "לניתוח") שומר מרחק מאחרים עם עצמו, גם מאנשים קרובים (סימנים - רווחים בין אותויות, מילים ושורות) שמעון

אתה כל-כך צודק../images/Emo70.gif

שלום שמעון. הסכמתי עם מילותיך בצורה יוצאת דופן. חיכיתי שמישהו כמוך יגיב לי
. הראתי את תגובתך לאבי והוא, בגלל ההתגוננות והחשדנות שלו אמר שבגלל ש"רק" אתה כתבת את זה, הוא נוטה שלא להסכים לך. אבל אם לומר את האמת, קשה לו עם המילים ה"קשות" שנאמרו פה (מילים אמיתיות - כך אני קוראת לזה). הוא היה מעדיף אילו אדם נוסף מהפורום כאן היה תומך במה שכתבת... חשדן ועקשן כבר אמרנו

למעלה