"לאבא שלי יש סולם"
כבר פעם דיסקסנו את נושא שירי הילדים והשתקפות האבא בהם. לאחרונה, עקב לחץ פיזי בלתי מתון בעליל, הקטנה דורשת מנות גדושות של "100 שירים ראשונים", מה שאומר שאנחנו כל היום מזמזמים שירים (שלשום הלכתי לישון עם "קול דודי", אתמול התעוררתי עם "על הגדר קפץ אנקור", היום אני כל היום עם "אל תכה, זה לא נאה"
). הקיצר, שמתי לב טוב טוב למילים של השיר על אבא והסולם. לכאורה שיר חיובי מבחינת האבא. בפועל - מעצבן. אחרי שדואגים לרכך אותנו בהתחלה (סולם גבוה, אוכל ארוחה פעמיים וכו') - מתחילים להפגיז. במתנות, אלא מה? אבא הוא מכונת מתנות משומנת היטב - בובה, רכבת, עניינים. ועוד בסוף - תלונות על אבא שנרדם (נו בטח, אבא עובד, שלא כמו אמא, ולכן עייף ונרדם וחוץ ממתנות הוא לא מקדיש לילדים כלום). ביאס אותי השיר הזה. ויחד עם "נומי נומי", "פילפילון" ובטח עוד כמה - יופי של תדמית יש לילדים שלנו עלינו. והג'אנקית הקטנה שבבית - לך תמנע ממנה את הדיסק הארור הזה. טוחנת אותו בטירוף כל יום, ונהנית מכל רגע.
כבר פעם דיסקסנו את נושא שירי הילדים והשתקפות האבא בהם. לאחרונה, עקב לחץ פיזי בלתי מתון בעליל, הקטנה דורשת מנות גדושות של "100 שירים ראשונים", מה שאומר שאנחנו כל היום מזמזמים שירים (שלשום הלכתי לישון עם "קול דודי", אתמול התעוררתי עם "על הגדר קפץ אנקור", היום אני כל היום עם "אל תכה, זה לא נאה"