לאאא יאאאומן!!!!!!!!!

tommy walker

New member
לאאא יאאאומן!!!!!!!!!

ראיתי עכשיו פרומו בכבלים .... בקרוב יקרינו בערוץ הסרטים את הסרט האגדי (שהניק שלי הוא בזכותו) : T O M M Y כולי נרגש!!!! כבר המון זמן לא ראיתי את זה.. ואני ממליץ לכולם.... חבל שעדיין לא אמרו מתי זה.....

YARONֹR

New member
*זהו, נראה לי שעכשיו...

כבר אין סיכוי שאני ארדם בליילה....* סתאאם, ועכשיו ברצינות, ספר ממה כל ההתלהבות?

tommy walker

New member
הבורות.. הבורות....

חחחח זה מחזמר שעשו ממנו סרט. בהשתתפות מלא כוכבי רוק כמו: טינה טרנר,אריק קלפטון,אלטון ג´ון ועוד. מה שהכי אהבתי בסרט זה שהוא עשוי בצורה מאוד צעקנית ומתקתקה כזאת.. כמו פרסומת לשנות ה-60, 70 משהו ממש מיוחד!!!

Helmsberger

New member
מתקתק? די מר-מתוק הייתי אומר

לא שיש לי משהו נגד הסרט חס וחלילה (או יובל שאני אישית מת עליו), וזה לא שאני לא מכיר את כל המילים של השירים בע"פ, וזה לא שאני לא מתמוגג מהופעות האורח כדוגמת אלה של ג´ק ניקולסון ואריק קלפטון... אבל מתקתק? הוא לדעתי עשוי בדיס-הרמוניה רועשת של סאונד ותמונה, ויש בו מעט מאוד דווקא מהגלאם-רוק האהוב של אותן שנים. למעשה יש בו את אלטון ג´ון. אם כבר זה מין גלאם-רוק קצת יותר אפרורי-בריטי כזה. חוץ מזה אני מת על הסרט, וזה אומר שעכשיו כבר יש לכם 2 המלצות מחברי פורום :) אה, ואם מישהו מכם עדיין לא ראה את "הדוויג והשארית העצבנית" שמקרינים בימים אלה בהום-סינמה, אתם מפסידים את המיוזיקל הטוב ביותר של המילניום החדש. נקודה

Gabi38

New member
יובל,אם השם טומי כל כך מרגש אוותך..

אז אולי גם תצביע בשבילו

למעלה