כן... תעדכנו אותי בנוגע למה שאתם קובעים
י יהלום אדום New member 15/6/02 #23 תישארו בסביבה, ועוד משהו... מישהו יודע בערך כמה עולה ללכת להופעה הזאת? בדקתי, וזה יוצא יום שבת, איך מגיעים לשם בדיוק? צהריים טובים גם לך יוני (כבר עוד מעט ערב אבל לא משנה.
תישארו בסביבה, ועוד משהו... מישהו יודע בערך כמה עולה ללכת להופעה הזאת? בדקתי, וזה יוצא יום שבת, איך מגיעים לשם בדיוק? צהריים טובים גם לך יוני (כבר עוד מעט ערב אבל לא משנה.
י יהלום אדום New member 15/6/02 #25 הבנתי או קיי, סבבה. ניראה מה יהיה עד אז... אולי נצליח לישון אצל אחי בתל אביב
י יהלום אדום New member 15/6/02 #27 אני ילך לישון אצל אחי... ניראה עם באותו שבוע זה לא נופל שהוא צריך לבוא אלינו לאשדוד. וכם ה-13.7 יוצא יום שבת...
אני ילך לישון אצל אחי... ניראה עם באותו שבוע זה לא נופל שהוא צריך לבוא אלינו לאשדוד. וכם ה-13.7 יוצא יום שבת...
י יהלום אדום New member 15/6/02 #31 אה... צודק אני עדיין במחשבות... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלומי צדיק - "אל תיקח את החיים שלך תכניס למשפט אחד ותקרא לז מוטו..."
אה... צודק אני עדיין במחשבות... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלומי צדיק - "אל תיקח את החיים שלך תכניס למשפט אחד ותקרא לז מוטו..."
Y yonne New member 15/6/02 #32 רינהההההת!!! מה את מיסטלבטת עלי?בואי ניפגש נכיר אחד את השני לפני ההופעה!
י יהלום אדום New member 16/6/02 #33 יונייייייייייייייייייייי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למה אתה חושב שאני מסתלבטת עלייך? בכלל לא... פשוט צריכה לחשוב על זה...
יונייייייייייייייייייייי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif למה אתה חושב שאני מסתלבטת עלייך? בכלל לא... פשוט צריכה לחשוב על זה...
Y yonne New member 16/6/02 #34 טוב... אבל תחשבי קצת יותר מהר. בבקשה אני מיתחנן על בירכיי(ניסחפתי קצת)
י יהלום אדום New member 16/6/02 #35 טוב... אני ינסה... תגיד, איפה אתה גר באשדוד באיזה בית ספר למדת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלומי צדיק - "אל תקח את החיים שלך תכניס למשפט אחד ותקרא לזה מוטו..."
טוב... אני ינסה... תגיד, איפה אתה גר באשדוד באיזה בית ספר למדת ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלומי צדיק - "אל תקח את החיים שלך תכניס למשפט אחד ותקרא לזה מוטו..."
ג גן כתום New member 16/6/02 #38 ווואיי באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני גרה ממול ססססתם יוני, וכדי שאני לא אצטרך אחר כך להסביר- זה היה בצחוק.... מן התעללות מזוכיסטית כזאת על מיקומי במפת ... אגב- תעברו למסרים או שתתחילו עץ חדש... בלי להעליב, המקום נראה כמו יער קק"ל...
ווואיי באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני גרה ממול ססססתם יוני, וכדי שאני לא אצטרך אחר כך להסביר- זה היה בצחוק.... מן התעללות מזוכיסטית כזאת על מיקומי במפת ... אגב- תעברו למסרים או שתתחילו עץ חדש... בלי להעליב, המקום נראה כמו יער קק"ל...