לאאאאא *דמעות*

לאאאאא *דמעות*

ז'ניה ועובד כל כך מעולים שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט . פרק מדהים סוף מבאס רצח !

נכון?!../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

רציתי שהם יגיעו ליום השלישי.

n l m

New member
אני דווקא שמחתי שהם עפו

העדפתי אותם על דנה ולירון כי השניים האלו פשוט מעצבנים אבל במובן של העניין שיהיה לי שבוע הבא אני מעדיף שיתחרו בו שניי זוגות תחרותיים ששמים קודם כל את התחרות ואחר כך יחסיי אנוש חוץ מזה גם יוצא טוב ככה שלאף אחד מהזוגות האלו אין מוקש ביד זה יהיה הרבה יותר מותח הריי ברור שאם הם היו עוברים ליום השלישי הוא היה בסופו של דבר מצליח לשכנע את התרנגולת לשים מוקש אם רותי ואמילי עולות בסבב הזה אז לפי הזוגות לגמר הזה יש פוטנציאל להיות אחד הגדולים ביותר בכל תכניות הריאליטי מרוצים אז זה יהיה הכל תלוי בהפקה אם הם ישקיעו יותר במשימות ובמקוריות כמו אתמול עם הגאדח וישימו פחות משימות בסגנון לאסוף אנשים מספר קטן של אנשים מהרחוב (נו באמת אתם יודעים כמה אנשים יירצו להופיע בטלוויזיה?)הגמר יכול להיות מושלם

RedDevil16

New member
רותי ואמילי חייבות לעלות.

דנה ולירון הם כאלה... הם meh. לא מעניינים. וכן, חייבים להפסיק עם משימות ה"השיגו 35 איש שיאוננו מול המצלמה עפ"י צלילי הסימפוניה השביעית". זה מעיק.

למעלה