לאאאאאאאא

Jimmy Kane

New member
לאאאאאאאא

הרסו לי את העונה אחרי שגילו לי מי שלישיית הגמר בלי אזהרה!
אי אפשר לצפות בשום עונה של הישרדות (גם אמריקאי!) בלי לא לדעת ספוילרים! נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutul

New member
../images/Emo201.gif

זה כמו שערוץ שלוש הרסו לי כל עונה של דוגמניות כי בפרומו לתוכנית הם היו מראים את התמונה של הדוגמניות (זאת שתמיד מורידים ממנה את הדוגמנית שנפסלה) בסדר ההפוך

מבינה אותך כל כך. ):

לפני כמה ימים קראתי את דו"ח קפון על הישרדות הישראלית במאקו, והוא כתב שם בלי אזהרה מי ניצח בעונה ה17 של הגרסה האמריקאית... זה כל כך עצוב שאנשים הורסים לכולם בלי להזהיר. ):

ואם כבר הדו"ח שלו,

פעם קודמת העירו לו על זה שהוא שם ספוילר לעונה 17 אז חשבתי שזה לא יחזור על עצמו, אבל הרגע קראתי את הדו"ח החדש ושם הוא כתב גם מי ניצח בעונה הראשונה... עוד עונה שעכשיו לא יהיה לי כיף לראות... ): יותר אני לא קוראת את הדוחות שלו...

אבל עדיין...

לי למשל יש יס, והעונות ששודרו שם (עד כמה שאני יודעת) זה רק מעונה 13, את הראשונה לא ראיתי שם. כשמדובר בסדרה לא ישראלית שהרבה עונות שונות שלה משודרות במקביל וכל אחד רואה עונות אחרות בזמן אחר, זה כן נחשב ספוילר לדעתי.

שלושה מקרים לא זהים

העונה הראשונה שודרה, משודרת ותמשיך להיות משודרת בערוץ "שידור חוזר ריאליטי", אה סליחה AXN. את עונה 17 לא סיימו לשדר בארץ ולכן פרסום ספוילרים לגביה, ובפרט לגבי מה שלא שודר, זה אסור. אבל בארץ זה הכי גרוע בגלל שמוסרים פרטים על פרקים שעדיין לא שודרו בשום מקום בעולם! מי שהדליף מההפקה - צריך לפטר אותו! מי מבין המתמודדים שהדליף - לקנוס אותו לא על חמישים אלף, אלא על מיליון שקל לפחות! אבל כמו עבירות תנועה ומשפחות פשע, ברור שגם לגבי זה לא יאכפו את החוק

deathly hallows

New member
איפה?? איפה גילו בלי אזהרה..

אניעדיין לא יודעת, ץעזרו לי להימנע פליזז

morosh1234

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאנשים, שימו ספויילרים!

מקווה לא להיתקל בכאלו..

נשר248

New member
יש הרבה ספוילרים מזוייפים אז אל תדאג

רוב הסיכויים שעוד תהיה מופתע. תאמין רק לצפנייה!!

Jimmy Kane

New member
אני מאוד מקווה...

פעם אהבתי לקרוא את הבלוג של צפניה בהישרדות 1 הבלוג מתעדכן גם בהישרדות 2? אם כן אפשר קישור? תודה

למעלה