לאאאאאאאאא!!!!

tnvsh

New member
לאאאאאאאאא!!!!

בקשר לפרק האחרון!!! בבקשה בבקשה שמישהו יימצא לי הסבר טוב כי אני ממש אבל ממש לא רוצה להאמין בזבל הזה שסנופקין חלם הכל!!! הסבר: ראיתי כמובן את הפוסט מלפני איזה חודשיים בקשר לזה,שהוכיח שזה שטויות,אבל נכנסתי לאתר של ערוץ 23 וספרתי בעצמי את הפרקים(103-לאאאא!!!),ואח"כ בתקווה לגלות שטעיתי העברתי את כולם לוורד ועשיתי מספור!(לכל הלא-מאמינים,זה מצורף!) בבקשה תמצאו את הטעות שלי!!! אני מתחנן!!!

זה ממש לא נכון../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אתה יכול להרגע
מיש'ו הוכיח לנו גם את זה אז אני יחפש את ההוכחה.. שמתם לב שבזמן האחרון הרבה אנשים באים אלינו באותה טענה?!

B o N u s

New member
הם שכחו שם את פרק 79 - החתונה

ראיתי את הפרק.. אני לא מבין למה הם לא כתבו אותו שם.. בפרק מומין הופך להיות החתן של סנורקה דרך משחק.. הוא ממש לא נהנה מהמשחק הזה ובורח מהבית.. הוא חוזר ומגלה שהמשחק כבר נגמר מזמן..

Frutapao

New member
אני לא שמעתי ולא ראיתי את הפרק הזה.

סלח לי, אבל מה אתה מקשקש?! אני מכיר את כל הפרקים של המומינים בעל פה!

B o N u s

New member
ואני במקרה מנהל אתר מומינים ישראלי!

מילה שלי זאת מילה. הפרק הזה הוא הפרק הראשון של העונה השנייה ולא כמו שמצויין באתר 23.. הפרק שסניף מאוהב הוא הפרק אחר כך מה אני מקשקש?! מה אתה מקשקש?! אל תתווכח, תקשיב !

Frutapao

New member
מה זה? כתבתי הודעה וזה עשה לי

ללא נושא! טוב בקיצור... ס22ה
... פשוט עוד לא יצא לראות פרק שלא ראיתי

tttooo444

New member
שום תעלומה..

זו סתם קונסיפרציה שמישהו המציא. אם תשים לב מדברים על "הפרק האחרון" הזה רק בישראל... אם היו משדרים אותו אי פעם ,איפשהו... מישהו כבר היה מעלה את זה לאינטרנט מתישהו. במיוחד כשמדובר בפרק כל כך משמעותי ומיוחד. אתה לא חושב? קונספירציה. ואפילו אחת גרועה.

viko222

New member
ממתי למומינים יש פרק סיום?

כל פרק הוא על משהו אחר

tttooo444

New member
לא פרק סיום

אבל הפרק האחרון. הפרק שאחריו לא המשיכו את הסדרה.

viko222

New member
אהה ועוד משהוווווווווווווווו../images/Emo16.gif

למה שהמומינים הולכים לים הם שמים בגד ים? ושהם לא הולכים לים הם ערומים? חעחעח בטח שמעתם את זה פעם:p

tttooo444

New member
זאת השאלה הכי מפגרת בעולם

כאילו ,להתחכם עד הסוף.. זאת סדר ילדים, כשהולכים לים מקובל ללכת עם בגד ים.. הבגד ים הוא בשביל להסתיר משהו הוא בשביל לשמור על הסדר.

למעלה