לאאאאאאאאא

NarihS

New member
לאאאאאאאאא ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוף!!! לא רוצה!!!!! קראתי עכשיו את התקצירים של ארה"ב וברוקי היפה שלי החליטה לשכב עם ניק!!!!!! בחופשה שלה בהוואי עם ניק והופ, היא מתקשרת אל רידג' לשאול אותו מה לדעתו היא צריכה לעשות, ואחרי השיחה איתו ברוק החליטה לשכב עם ניק אוף למה זה קורה???? איזה נודניקים!!! עכשיו בכוונה אני לא רוצה שהיא תיהיה עם ניק, בשביל הפרנציפ!!! די כבר שיעשו אותו עם רידג' כבר לעזאזל! אוף... אבל סתכלו איך היא יפה!

Guy K

New member
הפרק הזה היה קצת משונה

ראיתי אותו עכשיו והנה הרשמים לגבי הסצינה של ניק/ברוק/רידג' (כן, גם רידג' היה בסצינה למרות שהוא לא היה איתם בירח דבש) ברוק מנתקת את הטלפון וניגשת לניק, לובשת כתונת שחורה ונראית מחויכת אבל בכלל לא שמחה. ניק בלי להגיד מילה מתקרב אליה והם הולכים למיטה. בינתים רידג' מרים בלוק ציור ועפרונות ומתחיל לצייר את הגוף של ברוק שבהריון כשהיא שוכבת על הצד, ממש כמו שהיא שוכבת במיטה עם ניק. פתאום מתחילה מוסיקה קלאסית מהירה ורידג' מצייר ומצייר בכעס, בזמן שניק מעביר את הידיים שלו על כל חלק בגוף שרידג' מצייר. זה נגמר בזה שרידג' קורע את הציור ומעיף אותו, מרים את התמונה של ברוק מהשולחן ונשכב על הרצפה מעולף. אין ספק שבאותו רגע ניק וברוק כבר שוכבים מעולפים בירח דבש
סצינה נורא מוזרה, אבל שלא תעיזו לפספס אותה. זו אולי הסצינה הכי לא היפים והאמיצים שהיתה בסדרה בשנים האחרונות ונורא נהניתי ממנה. הבעיה היחידה בה היתה שאם הייתי צופה חדש - הסצינה הזו היתה בטח גורמת לי להיות בעד ברוק ורידג'. היא נראתה כאילו הגיבורה המסכנה שוכבת עם הנבל בזמן שהחבר המתייסר שלה חושב עליה בבית..

SupeRonit

New member
מה ????????????????????????????????

ירח דבש ?!?!?!!?!? מה פיספסתי ?!?!?!?!?!?!?!!? WTF

Guy K

New member
אין לי מושג מאיפה זה הגיע

איזה ירח דבש, סתם חופשה רומנטית... כנראה שחשבתי על חתונות

לינה18

New member
וואו, זו נישמעת לי סצנה מדהימה

ביותר! מתה כבר לראות אותה!

NarihS

New member
זה באמת נשמע סצינה טובה!!!!

אני כבר מתה לראות אותה!!!

לינה18

New member
מסכימה עם כל מילה שלך!../images/Emo58.gif

מרוב שזה נהיה מגוחך, אפילו לא מצאתי לנכון להעלות את זה כאן אחרי שקראתי את זה. אבל מה, היא יכולה לשכב איתו ולהתחתן איתו, זה לא יעזור לה! היא עדיין תמשיך לאהוב את ריג'! וזה הדבר היחיד שטיפונת מנחם אותי. ודרך אגב-מה כל-כך בער לניק ללחוץ עליה לשכב איתו? היא הרי כבר הסכימה להיתחתן איתו, לא? הוא לא יכל לחכות לליל הכלולות? או שהוא פשוט לא מאמין לזה שהיא תתחתן איתו, למרות שהיא כבר הבטיחה וחושב שככה היא תרגיש את עצמה עוד יותר מחוייבת אליו? וצודקת-היא ממש יפה בתמונה.

למעלה