לאאאאאאאאאא הסימס לא עובד!!!!!
E elcool New member 14/8/03 #5 אולי תגידו אם אתם בכל רוצים מפגש לפני שאנחונ מארגנים את הכל? כי פעם שעברה כולם אמרו שהם באים ובסוף כמעט אף אחד לא בא. אז בכלל מי שרוצה מפגש יגיב ב- או
אולי תגידו אם אתם בכל רוצים מפגש לפני שאנחונ מארגנים את הכל? כי פעם שעברה כולם אמרו שהם באים ובסוף כמעט אף אחד לא בא. אז בכלל מי שרוצה מפגש יגיב ב- או
S stan_southpark New member 14/8/03 #8 תשמעו. היה כבר מפגש למה שנעשה עוד אחד כעבור חודש וגם לא בלי אולי נוכל בסוכות או משהו
S shirush3 New member 14/8/03 #10 ואני בקריות וגם ........... אני לא מתכוונת לבוא איזה מפגש תעשו עם פורום ריק (מבחינת אנשים)
E elcool New member 15/8/03 #14 היי היי! לא להעליב את שמוצה! היא מנסה לארגן מפגש לכל הפורום, פנה תאריכים ועוד הכל מהזמן הפנוי שלה ואת עוד מקללת? חוץ מזה הייתי בעוד מפגשי פורומום וגם ואילת ומטבריה הגיעו!
היי היי! לא להעליב את שמוצה! היא מנסה לארגן מפגש לכל הפורום, פנה תאריכים ועוד הכל מהזמן הפנוי שלה ואת עוד מקללת? חוץ מזה הייתי בעוד מפגשי פורומום וגם ואילת ומטבריה הגיעו!
ש שמוצה New member 15/8/03 #18 וגם...../images/Emo29.gif (תודה אלקול) אני הרבה יותר ותיקה ממך מותק...אז קצת כבוד.
ש שמוצה New member 15/8/03 #16 חחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif אני אוהבת אותך גם!!! |זיבי|.
L LiOr rrrr New member 15/8/03 #19 איי ייאיייי תירוא מה עשיתם ממנה!! ככה היא תמיד מדברת? יופי לה שתיהיה בריאה. שאלי לא תדבר ככה