לאאאאאאאאאאא!!!

לאאאאאאאאאאא!!!

אוף,קודי יוצא
טוב האמת שציפיתי לזה,כולכם רציתם להצביע נגד קודי כשהיה אסור,אז מה תעשו כשמותר?! נעבור להצבעה,מצביעים נגד מישהו מקבוצה א'. הקבוצה:טאי,דייויס,טאקאטו,טאקויה,סורה,ג'רי,זואי,קן,קואיצ'י וקנטה. אסור להצביע נגד טאקאטו. אני כרגיל נגד קן ה****** שאני לא סובלת

Goggle Girl

New member
מה כללי המשחק, שוב?

מצטערת, אבל כיוון שאני 'באה ונעלמת כמו איזה אוטובוס (
)' אני לא בעיניים. מה עושים ומה עושים כשמצביעים? o.o

Digi Lista

New member
נראה לי שג'רי עפה הפעם...../images/Emo3.gif

גם אני נגדה,מבין כול האפשרויות היא הכי פחות אהובה עליי... וגברת "אני אדרוס אותך כמו מטוס"(
)תירדי לשישרשור שכותרתו הראשית "שיוויון" יש שם שני הסברים לפחות...

טוב..

אז כל פעם מצביעים נגד מישהו מקבוצה שאני רושמת ומי שמצביעים נגדו הכי הרבה הוא יוצא וגם תמיד יש מישהו שאסור להצביע נגדו.

digiken

New member
נגד קנטה (למרות שאני לא זוכרת מי זה

(אני לא זוכרת מי זה, כי לא ראיתי את כל העונה השלישית) ולמה את נגד קן???????? ומה צינזרת בכוכביות????

DiGiHiLa

New member
נגד קנטה...

בגלל שאת השאר אני אוהבת יותר ממנו...אני לא שונאת אותו....הפעם ג'רי תצא..

...

אני נגד קן,כי לא סבלתי אותו מהפעם הראשונה שראיתי אותו,הוא נראה כזה מכוער. ומה שצינזרתי בכוכביות זה (למרות שזה ישמע קצת מצחיק) אידיוט,כדי לא להעליב את מי שאוהב את קן (ואני יודעת שיש פה הרבה כאלה)

digiken

New member
חחח...

טוב, כל אחד והדעות שלו.... וזה בסדר, זה לא פוגע... זאת דעתך, אבל באמת עדיף שתצנזרי אותה...

star_female

New member
מכוער? x_x

קן, מכל האנשים בסדרה? o.o;; הוא הכי בישונן שם! (הוא ויאמאטו). מצטערת, הייתי חייבת להגיב על זה (להגיד מכוער על קן זה אוקסימורון! שזה לתאר מילה בעזרת ההפך שלה למי שלא למד את זה בספרות ^^; ). אהם, נושא. כן. אני מצביעה נגד קנטה.

טוב, זו דעתי

אני חושבת שקן הוא מכוער(ובכלל דומה לאיזו בת) אני גם חושבת שקודי חמוד ואני בטוחה שאת ועוד כמה לא חושבים ככה

star_female

New member
קודי חמוד... לפעמים....

זאת אומרת, הבעייה שלי איתו זה לא המראה שלו. (וזה שקן נראה כמו בת זה לא דבר רע. בישוננים נוטים להיראות נשיים, אבל אם את אוהבת את זה או לא זה כבר עניין של טעם אישי ^^; ).

digiken

New member
ולכן נאמר על טעם ועל ריח אין על מה>

להתווכח.... (לא היה מקום בכותרת) ואם את חושבת שהוא מכוער, זאת דעתך... סבבה... כי אם לכולם היה את אותו הטעם העולם היה ממש משעמם.... בקיצור, הוא לא נראה כמו בת, זה שיש לו שיער ארוך, לא אומר כלום! אבל זאת הדרך שלך לראות אותו.... ובאת הביישנים הכי חמודים ;).... ועדינים כאלו....

star_female

New member
שמתי לב

שיש לך הרבה תמונות של קן בשמלות... care to share?
סתם.. התמונות יפות, אני אוהבת את הסגנון, מאיפה? (ויש לך כאלה שהוא לובש בגדים רגילים?) והוא נראה כמו בת לא רק בגלל השיער (יש דמויות אחרות עם שיער די דומה שלא נראות..אממ..נראים כמו בנות, לפחות לא ברמה שלו)... הוא עדין כזה, והוא עדיין ילד (אז המבנה גוף שלו לא גברי, אני מניחה שכשהוא יהיה יותר מבוגר [בשנות העשרה היותר מאוחרות שלו] הוא יראה יותר כמו בן), וזה שהסמל שלו בוהק בוורוד ועל הדיג'יביצה של ליפמון היו לבבות ורודים לא ממש עוזר לתדמית הזאת. ^^; אבל זה חלק ממה שעושה אותו כל כך חמוד. *-* (ובתמונה הזאת הוא *ממש* נראה כמו בת. נו טוב, פנארט.) בישנוננים מעצם ההגדרה שלהם הם נשיים, אבל effeminate, לא feminine. כלומר, יש להם תווים נשיים ועדינים, אבל הם לא בנות.

למעלה