ענבל, כבר מחקת את ההודעה של לימור? לא הספקתי לקרוא את התשובה ולכן אשאל שוב כי אני סקרנית <מה אני יכולה?> מתי משודרת הסדרה אנימה? and again- I´m sorry that it´s an
היא לא נמחקה, בינתיים. והתשובה היא : הסדרה לא משודרת פה ! כן, אפשר למצוא סדרות מנגה/אנימה, באר"הב, קנדה, ספרד וכו´ אבל אצלינו??? no way !
אפשר להשיג פרקים מהאינטרנט ולוקח שעות למצוא ולהוריד, אם בכלל ! בואו נפתח בעצומה למען הבאת סדרות אנימה/מנגה שוות לארץ (ולא פוקימון, סליחה לירון !) את צריכה לראות את קנשין- אז אני שמה תמונה שלו פה !!! לימור.
ואם הייתי יודעת מאיפה להוריד זה לא היה לוקח לי הרבה זמן ואולי הייתי מורידה, כי יש לי adsl אבל, בכל מקרה, חבל שפה היא לא משודרת, למרות שאני לא רואה סרטים מצוירים.... (משפט ארוך...)
כלומר, הטוייה הזה עוד בסדר, אבל (בלי להעליב) היוקיטו הזה נראה כמו חייזר קלאסי שלובש משקפיים פאה ומחביא לוח-כיתה בתוך המקטורן שלו. מילא יפה, אפילו אסטתי הוא לא (ועם הכתפיים האלה אני לא בטוח שהוא יעבור אפילו כ"סימטרי"). Blackice P.H.D בלעורר תערומות.
חברה שלי עם כשרון נדיר לציור (היא מציירת פשוט מדהים! אם היה לי סורק הייתי סורקת לכם כמה ציורים שלה אבל אין לי סורק... בעיה...), אז קיצר היא מציירת אותו כל הזמן, מחובק עם עוד איזה מישהי... מוווזר.... -עינת-
כי אם כן אז אני יודעת מי זאת, והוא ממש לא אוהב אותה כי קוץ בתחת. ואגב ענבל, בדקתי איפשהו, ומסתבר שברשימת 40 הסדרות מאנגה הנצפות ביותר טנצ´י נמצא אחרי הסליירס.
איך הגעתם לזה??? לימור - קנשין הזה הורס ושמרתי את התמונה ליומן שלי.. אבל.. דייי מה הקשר אי אפשר לקחת את זה לאיי סי קיו או לאי מייל?? אני כבר מרוגזת... מהודעות אופטופיקיות כאלה.. כי יש לזה פורום... לירון - הוא כן... טויה.. יוקי... בובונים!!! דייי לירון טנצ´י זאת הסדרה הכי יפה שיש!!!! איך היא אחרי משהו???