לאאאאאאאאאאאאא

P. Patil

New member
לאאאאאאאאאאאאא

ענבל, כבר מחקת את ההודעה של לימור? לא הספקתי לקרוא את התשובה ולכן אשאל שוב כי אני סקרנית <מה אני יכולה?> מתי משודרת הסדרה אנימה? and again- I´m sorry that it´s an
message.

P. Patil

New member
תיקון טעות

<מה אני יכולה לעשות?> ו.... אוך! איך אני אוהבת לרשום באנגלית!

Ms. Potter

New member
ממממממ.....

היא לא נמחקה, בינתיים. והתשובה היא : הסדרה לא משודרת פה ! כן, אפשר למצוא סדרות מנגה/אנימה, באר"הב, קנדה, ספרד וכו´ אבל אצלינו??? no way !
אפשר להשיג פרקים מהאינטרנט ולוקח שעות למצוא ולהוריד, אם בכלל ! בואו נפתח בעצומה למען הבאת סדרות אנימה/מנגה שוות לארץ (ולא פוקימון, סליחה לירון !) את צריכה לראות את קנשין- אז אני שמה תמונה שלו פה !!! לימור.

o.h

New member
אנ י לא מבינה בדברים האלה

אבל נראה לי שיש בכל יום שישי סרט מנגה בביפ, או שזה היה חד פעמי? אני לא יודעת

Ms. Potter

New member
איפה הוא ?!

קנשין? קנשין ? ארררר ! פורום מחורבן ! אני שמה את התמונה שוב, בתקווה שתעלה כמו שצריך !

S.tal

New member
הממ........

הרי לוקח כמה זמן, עד שהקובץ עולה....

P. Patil

New member
תודה!

ואם הייתי יודעת מאיפה להוריד זה לא היה לוקח לי הרבה זמן ואולי הייתי מורידה, כי יש לי adsl אבל, בכל מקרה, חבל שפה היא לא משודרת, למרות שאני לא רואה סרטים מצוירים.... (משפט ארוך...)

S.Riddle

New member
הממממפי???

הוא חתיך? טוב, כן, אבל..... בואי אני אראה לך מישהו אפילו יותר חתיך!

Blackice

New member
אני מוכרח לציין שהטעם מוזר

כלומר, הטוייה הזה עוד בסדר, אבל (בלי להעליב) היוקיטו הזה נראה כמו חייזר קלאסי שלובש משקפיים פאה ומחביא לוח-כיתה בתוך המקטורן שלו. מילא יפה, אפילו אסטתי הוא לא (ועם הכתפיים האלה אני לא בטוח שהוא יעבור אפילו כ"סימטרי"). Blackice P.H.D בלעורר תערומות.

Ms. Potter

New member
כן, הם חתיכים,

אבל הם יוקיטו (והשני, סליחה מה שמו?) שלכם, קנשין שלי (בלבד!) וחוץ מזה, באמת הם יפים נוראאאאאא..... ויוקיטו יותר.... לימור.

idit potter

New member
על מה לעזאזל אתן מדברות!? ../images/Emo35.gif

אני בכלל לא מכירה את הסידרה ואני מחשיבה את עצמי למכורת טלוויזיה... (וזה שלמעלה יותר חמוד...
)

לא פלא שאת לא מכירה את הסדרה הזאת,

זה בגלל שהסדרה לא משודרת בארץ, וטוב שכך! בצחוק! *למרות שזה היה בצחוק אני נסכל ע"י כל מעריצי הסדרה בארץ ובעולם...* s@me @ne

einzuc

New member
מוזר...

חברה שלי עם כשרון נדיר לציור (היא מציירת פשוט מדהים! אם היה לי סורק הייתי סורקת לכם כמה ציורים שלה אבל אין לי סורק... בעיה...), אז קיצר היא מציירת אותו כל הזמן, מחובק עם עוד איזה מישהי... מוווזר.... -עינת-

S.Riddle

New member
את מי? טויה? (זה עם השיער השחור)

כי אם כן אז אני יודעת מי זאת, והוא ממש לא אוהב אותה כי קוץ בתחת. ואגב ענבל, בדקתי איפשהו, ומסתבר שברשימת 40 הסדרות מאנגה הנצפות ביותר טנצ´י נמצא אחרי הסליירס.

LuNaTiC

New member
בווווה

איך הגעתם לזה??? לימור - קנשין הזה הורס ושמרתי את התמונה ליומן שלי.. אבל.. דייי מה הקשר אי אפשר לקחת את זה לאיי סי קיו או לאי מייל?? אני כבר מרוגזת... מהודעות אופטופיקיות כאלה.. כי יש לזה פורום... לירון - הוא כן... טויה.. יוקי... בובונים!!! דייי לירון טנצ´י זאת הסדרה הכי יפה שיש!!!! איך היא אחרי משהו???

Ms. Potter

New member
וואה !

וכמובן שקנשין הורס (ושולט!) גם יוקיטו....
לימור (שרוצה עצומה להבאת סדרות כטנצ´י וקראד קאפטור סאקורה (לא בטוחה שיש לי סטאר-1 לירון!) לארץ ! (ובלי דיבוב אני דורשת!) לימור.

למעלה