לאאאאאאאאאאאאא

plomphy

New member
לאאאאאאאאאאאאא

עד שכתבתי הודעה כל כך ארוכה זה נמחק לי!!!!!! אוקיי-מההתחלה! אחרי הרבה זמן שלא חלמתי חצלולים חזרתי! היה לי חלום די משעממם אז אני אספר אותו ממש בקצרה. הייתי בבית של אבא שלי בארצות הברית והייתי מתחת לשולחן במטבח ואז יצאתי ואמרתי לו "היי, אבא! אתה לא אמיתי! אני בחלום! (מאוד התלהבתי שסוף סוף היה לי חלום צלול) אז הסתכלתי על השעון אפילו שידעתי שאני בחלום- ליתר בטחון. ומה הכי מוזר? אני אף פעם לא עשיתי בדיקת מציאות, וכל פעם שרציתי לבדוק את השעון הופיע שעון חדש על הקיר! טוב, בקיצור- פתאום הייתי במן בית מרקחת עם 2 חברות שלי ומכרו שם גם מחברות ודברי בית ספר ובזמן שהן בחרו להן מחברות אני אספתי לי מלא קופסאות של סוכריות פז והתחלתי לפתוח אותן, עד שמוכרת עצבנית באה אלי והראתי לה את הארנק שלי ואמרתי לה שאני הולכת לקנות את הסוכריות (משום מה היו לי מלא שטרות של 100 ו10 דולרים וגם שטרות של 80!!!) הדבר הכי מוזר ולא הגיוני בחלום היה ששאלתי את חברה שלי אם היא חושבת שזה בסדר שאני אקנה את המחברות לביצפר בחלום ואביא אותם בחזרה- זה נשמע הגיוני בחלום :) ההמשך היה די משעממם חוץ מזה שנכנסתי לחנות בגדים ענקית בגודל של המשביר לצרכן ובזמן שהחברות שלי גנבו בגדים אני העמסתי מעילים על עגלת ילדים קטנה ובאיזשהו קטע גם אני פילחתי כמה דברים (היי- צריך לספק את היצרים שלך- אם לא במציאות אז בחלום!) אז חוץ מזה- לא הייתי פה הרבההההההההההה זמן- מה קרה לגיא?

KEiN

New member
ענק ../images/Emo70.gif

כיף לך שאת חולמת כלכך בחופשיות...! בקשר לגיא... הוא יצא לסיור בקיבוץ ואז פר וכבשה פראיים, שכנראה נמלטו מחוות-"בקר סכיזופרני"-, דילגו לעברו ואז אכלו אותו- כיום הוא לא איתנו.... לא סתם- הוא התגייס ואני המחליף הזמני... בורך שובך! ליל"צ

למעלה