לאאאאאאאאאאאאאאא

Levinzone

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

אווווף!! הדבר הכי מעצבן בעולם קרה לי עכשיו!! אוף!!!! הורדתי את pull me under של dream theater וזה הגיע ל100% אבל השיר לא נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי 8:11 דקות..מה האורך של השיר מישהו יודע?

נעל

New member
8:11 זה האורך

זה קורה לפעמים שנאפסטר ``נתקע`` ב-100%. הוא בעצם סיים את הקובץ וזו טעות, כנראה. אגב, השיר אמור להקטע ככה בסוף (למקרה שזה נשמע מוזר). נעל ;-)

Levinzone

New member
פפיייייוווו

לא הורדתי בכלל בנאפסטר..אני מחרימה אותם. טב לא בדיוק פשוט זאת תוכנה מפגרת ולמה להשתמש בה כשיש תוכנות הרבה יותר טובות ולא טיפשות כמו נאפסטר?? המממ וזה באמת מאוד מוזר שזה נקטע ככה:) אולי לאף אחד בעולם אין את השיר המלא וכולם חיים באשליה שככה הוא נקטע? הממממממ תחשבו על זה:)

lowealpine

New member
הרשי לי לומר לך, לוינזון יקירתי

שdrem theater הם בערך הלהקה הכי טובה שקיימת. הם פשוט ענקיים. אז אני לא יודעת איך זה בדיוק מתקשר להודעה הראשית שלך אבל פשוט רציתי להגיד את זה. יש לך את ``סינס פרומ א ממורי``? זה דיסק ענק. הכי טוב שלהם. לוקח איזה פעמיים שלוש של שמיעה כדי להתחבר אבל אח``כ פשוט אי אפשר לעזוב אותו. מה גם שזה מעין theme disc וזה ממש נחמד. אני אוהבת. lowe בקטע של ``אינפקציה`` עכשיו (יש לי הצתה מאוחרת).

אינפקשן!!

אינפקציה זה רולז!!! אני מאד אוהבת אינפקציה!! את שומעת את האלבום או את הנדירים??

lowealpine

New member
תקראי לי מיינסטרימית

אבל אני שומעת את האלבום. יש לך מושג איפה אני יכולה להשיג את הנדירים? מה הם בכלל הנדירים? Lowe, לא מאמינה שהיא גרה בפתח תקווה (למרות שאני בכלל גרה באילת) ומקווה שורד תפסיק לקפוץ מגגות

עזבי אותך מיינסטרים!!

האלבום קיקס אס! את הנדירים אפשר להוריד מ(לינק למטה)... ``אני לא רוצה שתמצצי לי, שלא יהיה לך בלאגן בריאות`` מיכל

luka

New member
כל הפורום הזה אילתיים?

מזכיר לי שאני בהתלבתות קשה עם לסוע לשם השנה עם ההורים שלי, עיר משעמתת (לא, ראשון, יותר טוב...) אין מה לעשות שם לבד מה את אומרת?! בת כמה את?, איך קוראים לך?

lowealpine

New member
אה, ו...

אני לא אוהבת את audio galaxy פשוט לא הצלחתי להבין איך מה עושים שם? אז עכשיו אני ב iMesh, שזו בלי ספק בין התוכנות הכי מגעילות שיש (אבל יש שם חיפושיות ותולעים שזה נחמד...). אז אם יש לך בבקשה תוכנות נוספות להמליץ לי עליהן אני אשמח. למה לא נאפסטר את שואלת? כי הם די העיפו אותי אחרי שהורדתי שירים של מטאליקה (שגם היא להקה מדהימה, בהמשך להודעה הקודמת שלי). ניסיתי הכל כדי להתחבר מחדש וזה פשוט לא עובד. בלה בלה בלה, אני מדברת (=כותבת) הרבה.... lowe

Levinzone

New member
הסבר על אודיוגלאקסי

את צריכה להוריד את התוכנה שלהם-הסטלייט. אח``כ את נרשמת וכותבת באתר בשדה חיפוש איזה שיר את רוצה..ויש שם הכלללללל! ואז יש לך רשימה של שירים ואת פשוט לוחצת על מה שאת רוצה ובמסך הבא בוחרת- send to satellite. וזהו....ומה שטוב שם זה שאם את מתנתקת באמצע זה ממשיך לך מאותה נקודה והיא גם ממינת לך את השירים לפי סגנונות...

N0

New member
זה ממשיך מאותה נקודה ???

יש שם גם שירים ישראלים ?

Levinzone

New member
כן

אני הורדתי משם את הדג נחש ויש שם עוד אני בטוחה אבל את החיפוש עושים באנגלית אז זה היה hadag nahash אבל יש

rastotman

New member
אוי, ככה לא ניסיתי-

מה שאני כתבתי היה על סמך נסיונות בכתיבה בעיברית [שיפט ואלט, זה תמיד עובד], ויכול להיות שאין הרבה שחשבו לאחסן שירים לפי השם שלהם בעיברית, אמממ..

flowr..

New member
בנאפסטר?

אני הורדתי שם מלא שירים בעברית, שכתובים בעברית!

rastotman

New member
את המיבחן שלי זה לא עבר-

יש שניים של המכשפות ושניים של ענבל פרלמוטר, שעד היום לא ירדו לי כי הבעלים לא מיתחבר לאינטרנט בכלל. ונידמה לי שאין בכלל פורטיס, למרות שכשכבתי היהודים מתוך יאוש קיבלתי מנה די גדולה של שירים. בכל מיקרה, לדברים ישראליים, בעיקר ישנים- עדיף נפסטר, למרות ששלי פשוט לא עובד.

N0

New member
כן אבל בנאפסטר...

הישראלים תמיד נתקעים משומה ב 90% כבר שבוע אני מנסה להוריד את בואי דינה ולא מצליח...

נעל

New member
גם בנאפסטר אפשר להמשיך

פשוט משתמשים באחת מהגירסאות הישנות יותר של נאפסטר, שיש בה את כל האפשרויות מלבד האפשרות שמכריחה אותך לעשות update. מישהו מעוניין? נעל ניסתה כמה תוכנות אחרות אבל אף אחת לא השתוותה עדיין לנאפסטר. נעל ;-)

סופרמן18

New member
איך לבטל את החרם של נאפסטר

קודם כל אותי הם לא החרימו למרות שהורדתי מטאליקה... לפחות ביינתים אבל אם החרימו אותך תלכי לאתר שלמטה ותעשי מה שכתוב שם.

flowr..

New member
אבל..

גם אני הורדתי שיר של מטאליקה, Fade to black, מזמן, לפני כמה חודשים, והם לא עשו לי כלום. למה החרימו אותך? מה בדיוק קרה עם נאפסטר ועם מטאליקה?

למעלה