לאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאא

עעעעעעעעההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הוא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת :'(

ברודי

New member
אני חושבת שהפורום../images/Emo3.gif

הוא לא מ-ת מת. האמת שבגלל המצב וזה אין לי הכי מצב רוח למשחקים אבל אם למישהו יש רעיון.. חשבתי לעשות טריוויה למתחילים על דארק אנג'ל כי נראה לי מה שהיה בפרקים נכנס לכולם לתאים האפורים של המוח. אבל מישהו פה עדיין בעניין של דארק?

Nitzan122

New member
אה חחחח

נבהלתי לא הבנתי מה היא רוצה... יכול להיות דווקא נחמד לראות מה זוכרים, ואם לא שיהיה תירוץ לעשות מרתון פרקים אחרי כל השנים האלה
מתי זה באמת נגמר פעם ראשונה? לפני למעלה משנתיים לא? וואי זה באמת מדהים שהפורום עוד ממשיך (איכשהו) לחיות, במיוחד לסדרה כזאת...

ברודי

New member
סגור! אני אתחיל לעבוד על זה...

למרות שעד כה נראה כאילו רק 2 אנשים ישתתפו
. אבל עד שלא ישאר פה אף אחד אני מבטיחה להמשיך להשתדל.

AVriL AddiCt

New member
האמת שאני ראיתי איזה שני פרקים

בוידיאו שלשום..התגעגעתי..חחח

ברודי

New member
אני רואה ב- youtube קטעים..

הוידיאו שלנו לא פועל ודווקא הקלטתי כמה פרקים טובים! באסה:\

Nitzan122

New member
חחח אתן

עושות לי חשק לראות איזה פרק (או עשרה) טוב לפחות מיום שלישי יהיה לי זמן אולי ננצל את זה... כבר מלא זמן שלא ראיתי פרק... רק איזה כדאי לראות? יש למישהי המלצה? אני כבר לא זוכרת איזה פרקים הכי טובים...

AVriL AddiCt

New member
אמממ אני אוהבת את הפרק ההוא

מהעונה 2..עם הבת ים ויש כמובן את סוף עונה 2..ועונה 1... טוב כל הפרקים טובים, חוץ מהפרק ההוא שהוא כאילו חלום...פרק מעפן..חחחחחח

Nitzan122

New member
כן...

זה באמת פרק די מעצבן אני גם פחות אוהבת את הפרק עם ה"חופשה" בעונה הראשונה... וחוץ מזה נראה לי כמעט כל הפרקים מדהימים אז די קשה לבחור... אולי נראה כמה פרקים של ההתחלה... ואושרי- לי יש את כל הפרקים מוקלטים ככה נדמה לי הרוב כאן רואה את זה אבל אני מתארת לעצמי שאפשר גם להשיג את זה במחשב זה רק בטח יהיה די קשה ויקח קצת זמן כי הסדרה די ישנה...

ברודי

New member
תוכנות כאלה ואחרות..

שאסור לפרט עליהן יותר מדי בגלל שזה לא חוקי, אבל אני חושבת שאת מכירה אותם...

Nitzan122

New member
כן, לא חשבתי שזה

בלתי אפשרי אבל זה בטח יותר קשה בגלל שזה מלפני הרבה זמן

למעלה