לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Ben Dor

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בקורס מדצים הולכת להיות התחממות!!!! גאדדדדדדדדד יאוווו אפשר למות עם המזג אוויר הזהההההה

fate spinner

New member
אפיךו מדאיג. בעיתון היום יש כל מיני אזהרות...

והמלצות כמו "אם לא חייבים לא לצאת מהבית". "לא לקיים פעילויות ספורט לילדים ונוער". מעניין מה יעשו בסוף

foofi

New member
יא יום ראשון מדצ"ים?!

כאילו נגמרת שנה
ממ אני צריכה להכין למדציות שלנו לעתיד איזה משהו... הממ...

AviadPe

New member
קצת חום לא יהרוג אותנו.

נחפש דרכים מקוריות להתקרר, לא בעיה אבל אני מרחם על החניכים המפונקים... הם לא רגילים לזה.

P o M i K i

New member
יום חמישי קפצתי לבקר בעזריקם

הייתי עם אוטו בבסיס(שנמצא במרחק 10 דקות משם) והיה לי די הרבה זמן לשרוף בצוהוריים. אז עשיתי את דרכי לעזריקם כי ידעתי שמיכל שם. בהתחלה לא חשבתי שאני אזכור מתי לפנו ימינה אחרי קריית מלאכי ושאני אלך לאיבוד בדרך לשם אבל מהר מאוד הבנתי שאני מכיר את המקום הזה יותר טוב ממש שחשבתי והייתי מצליח להגיע לשם גם בעיניים עצומות
אז הגעתי לשם ופגשתי הרבה מאוד אנשים שאני מאוד מאוד אוהב. איך שהגעתי לשם כל החוויות משנה שערה חזרו אלי, כל הפעמים שהלכתי הלוך חזור בין המנהלה למחתחם מדריכים ולסמינר פנתר. כל החניכים המדהימים שהיו לי בסמינר וכל הבעיה שלהם שניסיתי לפתור. אני לא מאמין שעברה ככה שנה... ובקיץ הזה אותם חניכים יצאו למד"מים (חסר לכם שקורס מד"מים לא יהיה מורקב פחות מ70% של סמינר פנתר). אין לא מילים לתאר את החוויה המדהימה שהייתה לי ביער הזה, עם כמה שהוא חם ומגעיל וישנתי אולי 4 שעות בלילה ולא נחתי לשניה כשהייתי ער והאוכל היה די מגעיל(כשיצא לי לאכול ממנו כי ארוחות צוהוריים ועבר פשוט לא יצא לי לאכול כי זה לא הסתדר בלו"ז). להיות ע. מנהלה בסמינר היה אחד הדברים הכי משמעותיים והכי מעצימים שעשיתי בחיי ואני מחכה בקוצר רוח להזדמנות להדריך קבוצה בסמינר, אני ממליץ בחום לכל מי שהולך לצאת לגרעין ויהיה חלק מהסמינרים בשנה הבאה
וזהו, הייתי חייב להוציא את זה, תודה שהקשבתם

ריגשת ../images/Emo9.gif

באמת שכיף לקרוא הודעות כאלה! וכי חייב- (וכי לא עשיתי אתזה 7000 שנה) פנתתתר! הוהוהו פנתר!
אני רוצה שוב

shaked katz

New member
דניאל ../images/Emo9.gif ואי איזה געגועים... ../images/Emo3.gif

בהחלט הסמינר היה נראה אחרת בלעדייך
היה כיף לקרוא שעשינו (החניכים) לך את הקורס
אווווווווו סמינר פנתר, סמינר פנתר, סמינר פנתר, סמינר פנתר - לא מוותר!

יבח

New member
דניאלללללD:../images/Emo181.gif

אתה כ"כ בא לבקר במדמים!!!!!!!!!!!!!

וווואי, אני כלכך לא מקנאה בהם ../images/Emo178.gif

לא מפסיקים להגיד בחדשות שמי שממש לא חייב להיות בחוץ- להישאר בבית!! איף, החום הזה גורם לכולם להיות עצבנים ומעצבנים

tslilush

New member
אני הולכת מחר לקורס! יהיה מדהים!

איזה ריגוש!!! מחר הקורס הכי שווה שיש! אני ממטה יהודה... ויהיה לנו מדהים למרות החום... נשרוד...:) איזה כייף! להכיר מלא מלא אנשים! ולעשות שטויות כל היום... חח תקנאו! לי יהיה כייף!

HILLA581

New member
הא?

חחחח איזו צליל? צליל יצחק? אם כן אז זו הילה יתח.. (וגם אם לא..) חחחחח בואי לקומונה של כל אלה שהולכים ליהיות בקורס (כמעט...) http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=26720

למעלה