יום חמישי קפצתי לבקר בעזריקם
הייתי עם אוטו בבסיס(שנמצא במרחק 10 דקות משם) והיה לי די הרבה זמן לשרוף בצוהוריים. אז עשיתי את דרכי לעזריקם כי ידעתי שמיכל שם. בהתחלה לא חשבתי שאני אזכור מתי לפנו ימינה אחרי קריית מלאכי ושאני אלך לאיבוד בדרך לשם אבל מהר מאוד הבנתי שאני מכיר את המקום הזה יותר טוב ממש שחשבתי והייתי מצליח להגיע לשם גם בעיניים עצומות
אז הגעתי לשם ופגשתי הרבה מאוד אנשים שאני מאוד מאוד אוהב. איך שהגעתי לשם כל החוויות משנה שערה חזרו אלי, כל הפעמים שהלכתי הלוך חזור בין המנהלה למחתחם מדריכים ולסמינר פנתר. כל החניכים המדהימים שהיו לי בסמינר וכל הבעיה שלהם שניסיתי לפתור. אני לא מאמין שעברה ככה שנה... ובקיץ הזה אותם חניכים יצאו למד"מים (חסר לכם שקורס מד"מים לא יהיה מורקב פחות מ70% של סמינר פנתר). אין לא מילים לתאר את החוויה המדהימה שהייתה לי ביער הזה, עם כמה שהוא חם ומגעיל וישנתי אולי 4 שעות בלילה ולא נחתי לשניה כשהייתי ער והאוכל היה די מגעיל(כשיצא לי לאכול ממנו כי ארוחות צוהוריים ועבר פשוט לא יצא לי לאכול כי זה לא הסתדר בלו"ז). להיות ע. מנהלה בסמינר היה אחד הדברים הכי משמעותיים והכי מעצימים שעשיתי בחיי ואני מחכה בקוצר רוח להזדמנות להדריך קבוצה בסמינר, אני ממליץ בחום לכל מי שהולך לצאת לגרעין ויהיה חלק מהסמינרים בשנה הבאה
וזהו, הייתי חייב להוציא את זה, תודה שהקשבתם