כ"מ בקק"צ

PopPy

New member
כ"מ בקק"צ

מי היה מאמין שאחרי חצי שנה בצבא אני עוד אפתח שאלה כאן בפורום
כ"מ בהכנה/קק"צ/השלמה - מצאתי את טבלת ההישגים הזו, היא רלוונטית לכ"מ 1, נכון? ההישגים בריצה הם הליכה של 4 ק"מ בזמן שרשום בטבלה? אפשר להיכשל באחד מהם (שכיבות סמיכה, לצורך העניין) ועדיין לעבור? איך בעצם מחושב הציון הסופי, ומה נחשב לציון עובר? וזה נכון שגם אם הציון בבר-אור כניסה וסוף שניהם עוברים אבל אין שיפור מסוים בין ההתחלה לסוף זו עדיין עילה לסילוק?

nush123

New member
תשובות

היי הנתוני בטבלה שצירפת מתאימים ל-4 ק"מ הליכה. לגבי הקק"צ- כ"מ1 יכול להיכשל במידה ולא עבר את הרף (שאם אני זוכרת נכון הוא 55). כ"מ2 אינו יכול להיכשל משום שהבוחן אינו מסמיך. עם זאת, במידה ואין גרף שיפור בין בוחן הכניסה, בוחן האמצע ובוחן הסוף (כל פלוגה לפי ההגדרות שלה ל"מהו גרף שיפור") יש עילה להעלאה לוועדת הערכה. אל דאגה, לא תמיד מממשים את העילה הזו. אבל אם כבר את הולכת לקורס, כדאי להגיע עם איזשהו כושר בסיסי. שיהיה בהצלחה.

PopPy

New member
תודה על התגובה, עוד שאלה לגבי

חישוב הציון העובר. מצאתי בנט שריצה זה 70%, בטן וסמיכה זה 15% כל אחד. כלומר הציון שמופיע בטבלה לריצה זה 70% מהציון הסופי וכך הלאה? אני יודעת שכדאי להגיע בכושר אבל אני לא ממש יכולה להתאמן כי יש לי בעיה ברגל שהחמירה מאז הגיוס, יכול להיות שאנסה לעלות לועדה רפואית כדי להוריד פרופיל ל-45 כי הציונים האלה מול מצב הרגל שלי הם לא כל-כך ריאליים..

למעלה