כ"כ שמחה... (?)

כ"כ שמחה... (?)

אז ככה,היה לי טסט שלישי היום באשדוד בשעה 10:00.. היה טוב,נהיגה טובה,פניות טובות הטסט אמר לי לחנות..די הסתבכתי עם חניה כי מהלחץ שכחתי לסובב את ההגה או שכחתי לשים רברס אבל בסופו של דבר היה יצאה בסדר.. :) בסוף הטסט,כבר שהטסט אמר לי לפנות ימינה אל החניון הייתי בנתיב הימני,עקפתי אוטובוס ולאחר מכן מכונית שחנתה פתאום נכנס לנתיב שלי אז חזרתי לשמאלי כדי לא להתקע בה..אחרי זה הסתכלתי במראה וחזרתי לימין..אם לא הייתי חוזרת לימין היה מפספסת את הפניה. הטסט בא לגעת לי בהגה..אבל הוא התחרט והחזיר את היד שלו. באתי בהרגשה רעה הביתה אבל עכשיו כשבדקתי בטלפון את התוצאות (*5678 נראה לי) זה היה "עבר". הייתי בשוק,כל כך שמחתי חח כמעט בכיתי אפילו.. אני מקווה שזה 100% ושאני לא יתכאזב בסוף.. תודה לכולם על הכל,לקחתי הרבה טיפים מהפורום..מקווה שעברתי בדוק..
:)

100vardit

New member
נראה לי שזה בטוח...אז../images/Emo49.gif

איזה יופי שהתוצאות התעדכנו מהר...

ברגע שאתה כבר ממש רוצה את הרישיון

הזה...כבר לא אכפת לך לסבול את העוד חודש מלווה בקשר ל2 נוסעים? נשרוד.

../images/Emo45.gif

גם ככה הזמן עובר יחסית מהר..יש לי עוד חודשיים וחצי אבל-לא נורא. בכל אופן-החוק של ה2 נוסעים גם ככה לא חל עלי,בגלל גילי המופלג
.(21)

tamaroush

New member
אהמממ

אם החוק לא היה מתבטל החוק של ה2 נוסעים כן היה חל עליך כי זה אמור להיות או בשנתיים של הנהג חדש או עד גיל 21.. מה שיותר גדול... ואצלך אז זה היה שנתיים... דבר שני- המלווה- אני כל כך שמחה שביטלו חודש כי יעברו לי בשבת חודשיים ואחרי כמה זמן זה כבר סיוטטטט

tamaroush

New member
את מוכנה להפסיק?

תראי לא אכפת לי כל כך מה את אומרת כי גם שאלתי את המורה שלי לשעבר וגם דיברתי עם משרד הרישוי או התחבורה ואמרו לי שיש לי חודשיים וזה אומר שביום שבת- ה4.11 ב12:00 בלילה מותר לי לנהוג תפסיקי כבר לחשוב שאת יודעת הכל כי את לאאאא

tamaroush

New member
אבל את עדיין שנתיים נהג חדש

וחלק מהתקנה הייתה הגבלת נוסעים כשנתיים כאילו עד סוף נהג חדש או עד גיל 21 מה שיותר גדול.. אצלך בגלל שעברת את 21 היו נותנים לך את השנתיים כנהגת חדשה...

UnU

New member
זה לא מה שיותר גדול

אם היא עברה את גיל 21 אז ההגבלה של 2 הנוסעים לא חלה עליה !

למעלה