כ``כ הרבה הודעות

יערית

New member
כ``כ הרבה הודעות

למה אתם כותבים הרבה? למה נדמה לי שאני לבד בעולם? למה אני מרגישה כ``כ רע? למה פתאום נחתה עלי הרגשת ריקנות עצומה!? אולי רק אחד יכול להסביר לי,אבל הוא מתעקש שלא!, אולי רק אחד יכול להבין אותי,אך הוא בחר שלא, ומיכוון שאתם לא כאן,אני אלך לחפש כתפיים אחרות לבכות עליהם. יערית(במצב עגמומי שכזה)

lir1

New member
זה כנראה באויר

ההרגשה העגמומית אולי מזג האויר יקירתי כתפיים זה טוב אם יש ל כתפיים לבכות עליהם מחר מחרתיים זה יעבור תבכי ותשחררי לתני חיוך מול המראה זה עוזר ;-)

יערית

New member
חיפשתי חפשתי

ושוב חיפשתי.. את האור בקצה המנהרה:)))) גם לא כתפיים לבכות.... חברה פה חברה שם, אך שום הקלה,שום חיוך על השפתיים.. אולי באמת כפי שאמרת,אבכה אבכה,עד שבסוף אתפכח ואבין שהבדידות שיש בי היא כבר חלק ממני שבחרתי בו בשלב מסויים! אז אל דאגה עד ליום המפגש יערית חדשה לחלוטין! יערית.

יפעת*

New member
האביב הזה, עם כל האהבות החדשות

וכל אותם שבוחרים לא להיות...... קשה למלא ריקנות כשהיא נמצאת שם, היא פתאום נעלמת, אבל כשהיא שם, אני משתדלת תמיד לא להכנע לה, ולא לתת לעצמי להגרר לתוכה. אני יודעת שזה לא עוזר, כשאומרים שזה זמני וזה יעבור, אבל ככה זה, ובכלל איך אפשר לנחם? הייתי ממליצה לך ללכת לעשות קניות, לי זה עוזר תמיד, אבל כבר נורא מאוחר. אבל את יודעת, מחר יום חדש, והשמש כמו תמיד שוב תזרח, ומי יודע מה מצפה לנו שם, ביום החדש הזה.......

למעלה