כ"כ אוהבת אותו..

infatuation

New member
כ"כ אוהבת אותו..

אני כ"כ חרמנית עכשיו.. יושבת על הכיסא בפיסוק רגליים רחב.. ומדמיינת.. ונזכרת.. איך הוא מנשק אותי ברכות, ומלטף את שדיי. אני לוקחת את היד שלו.. ויורדת איתה למטה.. הוא מלטף לי את הבטן ומכניס לאט את ידו מתחת למכנס שלי, מתחת לתחתון ומרגיש כמה אני רטובה, כ"כ רטובה.. אחחח... איך שהוא לוחץ לי בעדינות על הדגדגן ומלטף את השפתיים.. משגע אותי, אני מתפתלת מעונג מרגישה אותו מכניס אצבע לתוכי, אומר לי כמה חם, כמה נעים ורטוב.. כמה הוא אוהב ורוצה אותי.. ואני נכנסת לאקסטזה, הוא ממשיך ללחוש לי דברים ואני כבר לא שומעת אותו.. עוצמת עיניים ונאנחת ומתענגת על האצבע המדהימה שלו.. תוך כדי הוא מתחיל להתחכך בי עם הזין שלו.. שכבר עומד זקוף, חזק.. הוא שם עליו את הקונדום ואני רואה אותו ומפלאת מכמה שהוא רחב ויפה, כמו שבחיים לא יכולתי לדמיין.. אני מושכת אותו אליי ומנשקת אותו והוא מוציא בעדינות את האצבע שלו מתוכי, כמה היא רטובה.. הוא מוצץ אותה ומנשק אותי, נותן לי לטעום את עצמי.. הוא נשכב מעליי.. ולא מפסיק לנשק אותי ברכות ובתשוקה מדהימה, ואז זה מגיע.. הדבר ששנינו כ"כ חיכינו לו כל הערב.. אני מרגישה את הקצה של הזין היפה שלו בפתח של הכוס שלי.. והוא מתחכך ומלטף... ומנסה להיכנס אבל "עוד לא".. והוא מנשק אותי בהבנה וממשיך להתחכך בכוס שלי עם הזין שלו.. מגביר את הקצב עוד ועוד ואנחנו כבר לא שולטים בעצמנו ונפלטת צעקה... והנה אני פה.. מול המחשב, עם חיוך סמוק על פניי מחכה בסבלנות שיגיע הזמן..

Sefy

New member
מאחל לך עוד הרבה פעמים כאלו...

ושיהיו עם הרבה אהבה ומתיקות של תשוקה מלאה באש

יפה לך האהבה

בין המילים קראתי כמה עדנה היתה שם בין לבין העדינות משהו כאלו דברים אני אוהבת החיבור של האש והאישה בעדינות לא מורכב איש ואישה וזהו את כותבת נהדר, אנא כתבי עוד אהבתי את עניין הקונדום שהכנסת

למעלה