כ-ו-ל-ם-!

bonito palface

New member
כ-ו-ל-ם-!

תראו, אכפת לכל אחד מכם לרשום מה השם שלו ומאיפה הוא, כאילו מאיפה הוא רוכב? כי זה קצת נמאס שאני לא יודעת מי זה כל אחד..... אז בבקשה..... ובייחוד אנשים שרוכבים בתלמי מנשה אני רוצה לדעת מי אתם ואיך קוראים לכם.... בבבבבבקקקקקששששהההה!!!!!

../images/Emo58.gif

סתיו סויד גרה בקיסריה רוכבת באורוות הקיסר שבבית חנניה רוכבת אינגליש ומתחרה בקפיצות

Sweet SuGaR

New member
פפפפפ../images/Emo9.gif

שי טלמור רוכבת בתלמי מנשה (פפפפפפפפ<- זה סתם פפ כי הפ' ביקשה) רוכבת אינגליש אופקורס

Just A Firefly

New member
ששששששששששששששי!

שלום שלום שלום! מה קרה?! 10 ימים אני לא פה וכבר הספקת לעבור חווה ועיניינים?! ולא סיפרת לי אפילו?! (לא שאני כל כך נמצאת באייסי...
) חחחחח למה עברת?! דברי איתי מתישהוא! צ'או בובית! אגב, למי שרצה לדעת - אני עדי... רוכבת באודים ולאן לעזאזל נעלמה דורון וומן?! (איזה שינויי נושא מוזרים... חחחחח
)

Sweet SuGaR

New member
חחח שתעלי לאייסי אני אספר לך הכל...

ודורון&טאורה מאן&וומן נדפק להם המחשב

דורון וומן איז היר טו סייב טה וורלד

!!!
מצאנו כבל ליד המחשב ניסינו להכניס אותו לADSL ופתאום יש לנו איטנרנט.... פחחחח כל כך אופייני לי....

shaililo

New member
../images/Emo28.gif

שי לילו גרה במשמר העמק רוכבת בחוות במשמר העמק אינגליש - קפיצות.

S H I L G I

New member
אני

נטע הראל רוכבת 3 שנים אינגליש גרה בחיפה רוכבת בקיבוץ יגור מתחרה קפיצות

../images/Emo85.gif ../images/Emo95.gif

פיצי בת לילית. עדי .ז'זק., רוכבת בירושלים חוות אמיר...

©oliv©

New member
../images/Emo187.gifאני.....

היייי קוראים לי צאלה אהרון אני גרה בקיבוץ אילות ואני רוכבת בחוות איתן שבקיבוץ אילות

אני...

היי אני תאיר סתיו אני גרה באילת ורוכבת בקיבוץ אילות בחוות איתן אני רוכבת בסוף השנה הזאת שש שנים יענו חמש ושתי שלישים אני רוכבת

זה השם משפחה המפגר שלי (לא להעלב)

כשם.. זה שם פצצה!! אני אישית מחשיבה את זה כשם שני שלי.. ואני אומרת את השם משפחה הישן של אמא שלי כשם משפחה שלי... אה דרך אגב.. ביום שימלאו לי 18 השם משפחה שלי מתחלף לאוסבורן.. (אני מכירה אחת מחו"ל שרוקדת בבת שבע שהשם משפחה שלה הוא אוסבורן ולא היא לא קרובת משפחה של הקדוש שלי אוזי אוסבורן וזה השם משפחה האמיתי שלה.. ) בקיצור אני ישנה אותו ביום הולדת 18 שלי

לא

לקחתי ללב אני לא אוהבת אותו בתור השם שלי! אני ממש לא אוהבת ואין לי מושג למה תמיד מי שרואה אותי קורא לי סיוון אומרים לי שאני סיוון כזאתי ווטאבר חחח

תאיר.. את חולה!

זה כבר באמת מוגזם!!! לשנות את השם משפחה שלך??? הוא סך הכל זמר כאילו... את יודעת סך הכל בנאדם.....

למעלה