כ"ד-כ"ו טבת התשס"ד 18-19/1/04

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
ועוד בנושא נצלשי"ם... .

כ"ד-כ"ו טבת התשס"ד 18-19/1/04
ב"ה מעכשיו השירשור הזה יהיה של יומיים. הרעיון- לחסוך בשירשורים. מזמנים מונית לרכבת מתוך ערוץ 7
ועוד בנושא נצלשי"ם... .
ב"ה מה אם נצלש"י צ'אט? באיזה שירשור לשים אותם?? .... . אני מציע בהשירשור הזה... . שכותבים תאריך לועזי של אותו היום ומחר פעם ביומיים אז עליו יש לשים נצל"שים לצ'אט . ואז חובה לכתוב תאריך+שעה ולהוסיף כמה זמן אתה נמצא לדוגמא אני נמצא בצ'אט מ מ נניח 15:00 עד ל 16:35. ואת כל זה יש לכתוב כנצל"ש להודעה הזאת אם הםפרטים המצויים למעלה. מישהוא לא מסכים אם משהוא?.

צחקן

New member
נצל"ש- לצ'אט... .

ועוד בנושא נצלשי"ם... .
ב"ה מה אם נצלש"י צ'אט? באיזה שירשור לשים אותם?? .... . אני מציע בהשירשור הזה... . שכותבים תאריך לועזי של אותו היום ומחר פעם ביומיים אז עליו יש לשים נצל"שים לצ'אט . ואז חובה לכתוב תאריך+שעה ולהוסיף כמה זמן אתה נמצא לדוגמא אני נמצא בצ'אט מ מ נניח 15:00 עד ל 16:35. ואת כל זה יש לכתוב כנצל"ש להודעה הזאת אם הםפרטים המצויים למעלה. מישהוא לא מסכים אם משהוא?.
נצל"ש- לצ'אט... .
ב"V אני יהיה מעכשיו (18:47) עד ל 219:40 בערך בצ'אט... . כולם מוזמנים!.

צחקן

New member
נצל"ש- לצ'אט

ועוד בנושא נצלשי"ם... .
נצל"ש- לצ'אט
ב"ה אני יהיה מעכשיו (18:47) עד ל 219:40 בערך בצ'אט... . כולם מוזמנים!.

55מוטי

New member
"השירשור של צחקן"

איזה כיף... שירשור פרטי שלי... .
ב"ה השירשור כולו צוחק
"השירשור של צחקן"
נדמה לי שאין זאת הפעם הראשונה שאתה עושה שירשור כזה. מצטער שהפרעתי לשירשור

ישראל ב

New member
נכון ! אני זוכר את זה ../images/Emo6.gif

גנבתי לי את השרישור... .
ב"ה היה לי עוד אחד כזה... אבל אז ישראל ב הגיב עליו והוא הפך להיות לא רק פרטי שלי... .
נכון ! אני זוכר את זה

אתה אוהב לעשות "שירשורים עצמיים" ?
לא שזה מפריע לי... זה בכלל לא מפריע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה