כ. אשראי

כ. אשראי

זה נכון שאם אני מוציא כרטיס אשראי בבנק אני מקבל מהם פוליסת ביטוח "חינם"? לא ממש הצלחתי להבין מה הקשר בין שניהם...

satyr82

New member
AMX BLUE

לפי מה שאני הבנתי אתה מקבל בהזמנת כרטיס זה 45 יום ביטוח רפואי חינם. מה הכונה בפוליסת ביטוח? ציוד?

motyka

New member
נכון, אבל...

כל בעל כרטיס אשראי מבוטח בעצמו בביטוח מינימלי למטען ובריאות. (לא בני זוג ולא בני משפחה - רק בעל הכרטיס) לאלו שיש כרטיס מסוג זהב - הביטוח טוב יותר לאלו שיש כרטיס מסוג פלטינה- הביטוח טוב עוד יותר. הביטוח של כרטיסי האשראי לא מכסה ספורט אתגרי, והפיצוי מוגבל. יש הרבה מטיילים שמסתפקים בו.

אם אתה טס למזרח אז אל תסמוך

כל כך על הביטוח הזה הוא לא משהו אבל טוב שיש לך את האופציה של הביטוח האוטומטי אם אתה בעל כרטיס אשראי. בכל מקרה אני חושב שלמען בטחונך עדיף לך לקחת ביטוח טוב יותר ,לך תדע מה ילד יום... בברכת שנה טובה אנג'י

עמית22

New member
הביטוח של כ"א

חברת האשראי לא נותנת את הביטוח בעצמה אלא רוכשת שירותי ביטוח מחברת ביטוח כלשהי. הבעייה עם הביטוח של הכרטיס, הוא שהוא ל- 45 יום בלבד (לכל יציאה מהארץ) ושהוא לא כולל את כל האקסטרות (ספורט אתגרי, חילוץ). אבל תמיד אפשר לשדרג את הביטוח הזה (רק צריך להתקשר לחברה...) דרך אגב, הביטוח קיים בכל הכרטיסים שהם בינלאומיים.

למעלה