כת ערפדים אמיתיים

• פותח הנושא NNT1
  • פורסם בתאריך

NNT1

New member
כת ערפדים אמיתיים

שלום. שמעתי שישנה כת של בני אדם המתנהגים כמו ערפדים: הם מוצצים דם של בע"ח, גונבים תרומות דם וישנים ביום. מישהו שמע על זה? יש דרך ליצור עם קהילה כזו קשר? אשמח לכל מידע.

ייסאן

New member
הרעיון עם הבעח מזעזע.

זו התעללות, לא "ערפדות" אבל כן, קיימים אנשים שבחייהםישנם אלמנטים ערפדיים.

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif התעללות לשמה...

יש אנשים שעושים המון רע בעולם, אבל מה כבר אשמים בעלי החיים? וזה שהם מוצצים דם סתם הופך אותם לסאדיסטים וחקיינים, ממש לא לערפדים. מדובר באנשים חולי נפש והזויים שמתעללים בבע"ח ולפעמים גם בבני אדם והם סתם דפוקים בשכל

Berethor

New member
את רומזת שאדוארד לא אמיתי ?

בכל אופן גם אני הייתי בכת הזאת, הייתי תופס בע"ח ומוצץ להם תדם, גונב תרומות דם, וישן בשיעורים. ואז לילה אחד בא דרקולה והפך אותי לערפד אמיתי. סיפור חיי המרגש. איך יוצרים קשר ? מתחפשים לחיה ויוצאים לרחוב. המידע חסוי, החברה פוחדים שאת בלשית או פעילה בצער בעלי חיים.

קרניjack

New member
לא שידוע לנו.

אני גם לא בטוחה שאם יש כת כזאת בישראל (כי מי יודעמה יש להם שם בחו"ל) הם היו בוחרים לשתף בזה על גבי הפורום הזה, אנחנו מתנגדים כאן לכל פגיעה בין אם מדובר בבע"ח או בבני אדם, ואין להלל בפורום "פולחן דם" או משהו בסיגנון.

lacrimosa girl

New member
חחח איזו תשובה דפלומטית של מנהלת פורום XD

נכון שכתבת את זה רק בשביל הפרוטוקול ואת בעצם קניבלית מרושעת?

בדנתמ

New member
היי! את מנסה לרמוז כאן...

שאם היא קניבלית, זה הופך אותה למרושעת?

בדנתמ

New member
את מי שהכי רך וטעים, לא?

ובתנאי שהוא לא מעשן... אני לא רוצה לאכול מאפרה

lacrimosa girl

New member
חחח זה תלוי איזה מין אתה אני מניחה ../images/Emo3.gif

ולפי העדפות שונות..
אולי עינים כחולות יותר טעימות מחומות?
[למרות שזה בד"כ מעיד על חלובנים דפוקים אז אולי יש לזה טעם של גבינה מקולקלת
]

בדנתמ

New member
אבל מי אוכל את העיניים?

אפשר להכין אסאדו מהשרירים זוקפי הגב... פילה המסטרינג, זרוע פיקנטית, שרירי חזה בפירות ועוד

בדנתמ

New member
על טוסט...

אפשר ריבת מוח, למרות שאני לא חסיד גדול של אכילת איברים פנימיים... אפשר דם חצי קרוש. הכי קרוב לריבה

Endogenisis

New member
אני יודע שבניו יורק למשל,

יש כתות של ערפדים כביכול, אבל הם לא ניזונים מדם אלא מאנרגיה וגם זה בהסכמה 0.0" בקיצר, משהו הזוי P:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifהם ברוסיה.

יש כאלה שעושים גם ניתוח פלסטי ועושים קרניים על הראש. ונמ יש להם ניבים והם שותים את הדם של אחד השני. אין לי מושג איך ליצור איתם קשר חוץ מלנסוע לאיפה שהם נימצאים וכרגע אין לי את המיקום המדוייק. :) בהצלחה לך.

למעלה