|כתר |Zaghareet Polls

hooda

New member
|כתר |Zaghareet Polls

רבותי מגזין אמרקאי בשם זהאגאריט בחר בי ביו ארבע מועמדות אחרות לתחרות Zaghareet Polls Announcing The Golden Belly Award Nominations for 2004! Best Kept Secret of 2004 Shifra Tobiasch (Canada) Lee Ali & the Berber Ballet (CA) Kassar (NJ) Viktoriya (UT) Adry Svraka (CA) תודה שפרה

שרקייה

New member
COOL../images/Emo70.gif

כל הכבוד, שפרה. חבל שבארץ לא מארגנים תחרויות כאלה. לדעתי, תחרויות מעלות את רמת היצירתיות, ומעלות את המודעות לתחום.
ו
ובמיוחד
עלייך. גליה

רזלה

New member
../images/Emo47.gif לשפרה

כמה משמח ומחמם את ה
. כן ירבו. הרבה ברכות וגם
יעל

באלאדיה

New member
מזל-טוב ../images/Emo25.gif

גאות בך
, את יכולה לספר קצת על התחרות? את ושאר המועמדות תרקדו בתחרות? איפה זה יתקיים? מה זה ZAGHAREET? זו תחרות אמריקאית או עולמית? האם יש אתר אנטרנט לתחרות (בעצם אני חותרת לזה שהאם יהיו סרטונים של הריקודים)? תמיד רציתי לראות אותך רוקדת...

hooda

New member
תודה לכולן מתרגשת מעצם הבחירה כמועמ

לכל המברכים אפשר עדין להצביע עבורי :בכתובת [email protected]. i vote for shifra tobiasch for the : Announcing!!! the Nominations for the Golden Belly Awards for 2004 Best Kept Secret of 2004 Shifra Tobiasch (Canada) כמה שיותר קולות יש לי סיכוי ליגבור על יתר המועמדות באותו נושא בתקווה ליצג את רקדניות הבטן הישראליות תודה שפרה'

tirza 32

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

גם אני מצטרפת בסקרנות לשאלות שעלו.

tlingit

New member
../images/Emo57.gif שלחתי את הצבעתי ../images/Emo50.gif

אני מחזיקה לך אצבעות, כמה שזה מרגש לשמוע שאת יכולה לזכות בתחרות
ואיזה יופי שאנחנו יכולות לעזור לך מכאן
ספרי לנו רשמים, שנחלוק את ההתרגשות והאירוע מרחוק..

tlingit

New member
../images/Emo25.gif מי שמצביע - משפיע ../images/Emo6.gif

ומי שמצביעה, עוזרת לחברתה
אני מחזיקה לך אצבעות

orlilili

New member
גם אני שלחתי קול

רציתי לאחל לך המון בהצלחה וכן יירבו

hooda

New member
http://www.zaghareet.com/

http://www.zaghareet.com/ עיתון זהאגריט או יותר נכון מאגזין אמרקאי בנושא ריקוד הבטן לכל שלוחותיו, מופץ באמצעות מינוי שנתי בכל העולם, כתבות, אתרים, הצעות הכל בנושא ריקוד הבטן, מידי שנה עורך תחרות שנקרא- בטן הזהב, התחרות מחולקת למדורים או יותר נכון נושאים: כגון רקדנית האתנית הטובה השנה- רקדנית קאברט הטובה השנה- להקת השנה הטובה- רקדנית המאותרת כתואר כבוד ועוד,, וכמובן השמורה בסוד של השנה -זוהי תחרות עולמית שעורך המגאזין אחת לשנה דוגמא בשנה שעברה בתואר השמורה בסוד זכתה רקדנית מאנגליה, ככל שמצביעים יותר סיכוי למועמדת תודה שפרה,

יונת10

New member
איחולי, כל הכבוד../images/Emo47.gif

אני עדיין מלאה בשאלות כיצד נבחרת ה"ניבחרת"? האם עליה לרקוד בתחרות? האם עליה לדעת המון ידע תאורטי על ריקודי בטן? מה מזכה אותה בתואר? הבנתי שקולות בהצבעה באינטרנט אבל על מה? מה הקריטריונים? ידוע לי שאין כמוך בידע נירחב על העבר, הרקדניות, התנועות, ועוד אינסוף מידע שתרמת לכולנו. ותמשיכי כך

hooda

New member
שוב תודה

כתבתי קודם בתוספת ראש פרק אודות התחרות וצינתי את האתר בתשובה לחברתינו בלדייה והנה הקישור Zaghareet magazineלהתראות שפרה

למעלה