כתף

כתף

אני מתאמן בחדר כושר מגיל 13-14 כיום אני בן 16 וקצת הבעיה היא שבערך שנה או פחות לאחר שהתחלתי להתאמן הופיעה לי תופעה שבתנועה קצת לא נכונה של הכתף אך עדיין בגדר תנועה נורמלית אני מרגיש ש"יוצאת" לי הכתף ולאחר מכן אני סובל מכאבים בה לכמה זמן אחרי אפילו יום זה לא קורה לי לעיתים תכופות אבל זה קורה ועד היום נטיתי להדחיק את זה האם מישהו מכיר את זה? למה זה קורה והאם זה קשור לגיל בו התחלתי להתאמן?

כתף

אני מניח שיש לך פריקה חלקית בכתף ! מומלץ מאוד לגשת לרופא ספורט או אורטופד. סביר להניח שזה קרה עקב עומס גבוה או טכניקה לא נכונה. דרך הטיפול הנה חיזוק מפרק הכתף (שרירי החפת).

המשך

זה כבר הרבה מאוד זמן ככה אולי שנה וחצי אפילו יותר אבל זה קורה כל פעם בתנועה לא נכונה כואב כמה זמן, ואז חוזר לקדמותו... האם זה יוריד לי פרופיל? אם אני אלך לרופא אורטופד\ספורט זה יירשם לי בתיק?

פרופיל

זו לא בעיה חמורה כל כך וניתן לחזק את הכתף כפי שציינתי ולנסות לייצב את המפרק. לגבי הפרופיל אני לא בטוח ! גש לרופא ספורט לבדוק את הנושא ותתיעץ איתו עדיף לדעת מהבעיות מאשר להתחיל משהו (בצבא) ולעוף עקב בעיה רפואית או גרוע מכך לגרום לנזק חמור יותר. רמי

איך בדיוק

לשפר כוח בחלק הספציפי של הכתף? אתה יכול להמליץ לי על תרגיל כלשהו?

אלי ו.

New member
תרגילים

בכדי לתת לך תרגילים צריך לאבחן אותך. דבר שרופא צריך לעשות. (זה קצת קשה לעשות דרך המחשב) הרופא צריך אולי יתן המלצה לטיפול פיזיוטרפי שיתנו לך תרגילים.

למעלה