השף הצעיר :)
New member
שלום לכולם,
הכנתי כתף טלה לחברים לפני כחודש, ויצא נדיר!
בעזרת סכין קטנה חרצתי חורים קטנים ומילאתי אותם בשיני שום, צליתי את הכתף מכל צד על 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
ואז צליתי בחום של 150-180 מעלות למשך 20-40 דקות - תלוי במידת העשייה הרצויה.
המנה עצמה מאוד קשה להכנה כי זה יכול להתייבש או להישרף.
נ.ב זה עמוד האינסטגרם שלי, שמה תוכלו לראות את התמונות באיכות טובה + סרטון הסבר על ההכנה עצמה.
הכנתי כתף טלה לחברים לפני כחודש, ויצא נדיר!
בעזרת סכין קטנה חרצתי חורים קטנים ומילאתי אותם בשיני שום, צליתי את הכתף מכל צד על 250 מעלות למשך 15-20 דקות.
ואז צליתי בחום של 150-180 מעלות למשך 20-40 דקות - תלוי במידת העשייה הרצויה.
המנה עצמה מאוד קשה להכנה כי זה יכול להתייבש או להישרף.
נ.ב זה עמוד האינסטגרם שלי, שמה תוכלו לראות את התמונות באיכות טובה + סרטון הסבר על ההכנה עצמה.
Adir on Instagram: "כתף טלה ❤️🔥😍 כתף טלה זו אחת המנות בשר שאני הכי אוהב, למדתי אותה בבית הספר "דן גורמה" אצל אחד השפים הכי חזקים בארץ שף עמיר אילן (מי שפתח את מסעדת הבשרים "הדסון"). הכנתי איתו מספר פעמים בסדנאות את המנה הזאת. אנשים פשוט השתגעו כשחתכ
37 likes, 17 comments - adirnatan on March 9, 2021: "כתף טלה ❤️🔥😍 כתף טלה זו אחת המנות בשר שאני הכי אוהב, למדתי אותה בבית הספר "דן גורמה" אצל אחד השפים הכי חזקים בארץ שף עמיר אילן (מי שפתח את מסעדת הבשרים "הדסון"). הכנתי איתו מספר פעמים בסדנאות את המנה הזאת. אנשים פשוט השתגעו כשחתכנו להם מול...
www.instagram.com