כתמי פורט ויין סטיין

• פותח הנושא RRA
  • פורסם בתאריך

RRA

New member
כתמי פורט ויין סטיין

מעוניינת להתכתב עם הורים שעוברים/עברו טיפולי לייזר להסרת כתמי פורט ויין סטיין מהפנים.

shza

New member
כתמי פורט ויין סטיין

מפנייתך לא ברורה דרך ההתכתבות שאת מעוניית בה. האם באמצעות האתר או מסרים אישיים?

shza

New member
כתמי פורט ויין סטיין

אנו הורים לילדה בת 3 ותשע חודשים עם כתם פורט ויין סטיין בצד ימין של הפנים. עד כה הילדה עברה 14 טיפולי לייזר אצל ד'ר לפידות , התוצאות מרשימות אם כי נראה כי הכתם לא יעלם בצורה מוחלטת . אשמח לספר עוד אינפורמציה או לענות על שאלות .

dfno

New member
כתמי פורט ויין

shza שלום אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות האם הטיפולים היו בהרדמה? כיצד הילדה מגיבה להרדמה? האם 14 טפולים זה לא הרבה מדי? האם אתם מקבלים החזר כספי מקופת החולים ואיזה? הם ד"ר לפידות מטפל בילדה בסוג אחד של לייזר או שילוב של מספר מכשירים? תודה מראש ובהצלחה מכל הלב לילדה

shza

New member
כתמי פורט ויין

dfno שלום כל הטיפולים התבצעו בהרדמה מלאה כאשר בהתחלה ההרדמה התבצעה באמצעות גז ואכן ההתאוששות לא הייתה קלה ולוותה בהקאות ובפיתוח רתיעה חזקה לכל השלב של ההרדמה. בהמשך בעקבות בקשת הילדה שונתה השיטה להרדמה דרך הווריד ויש שיפור ניכר בהתאוששות וגם בתהליך ההרדמה שכן לילדה יש פחד גדול ממסכת ההרדמה אני רוצה לציין את היחס הנפלא שאנו מקבלים מהצוות של ד"ר לפידות . האם 14 טיפולים זה לא הרבה , זה המון אולם אנו בוטחים במאה אחוז בד"ר לפידות אשר בתחילת הדרך העריך שהשיפור יהיה לא גדול ובהמשך הדרך התוצאות הראו על שיפור משמעותי ולכן כל עוד יש לדעתו של ד"ר לפידות מה לשפר אנחנו נמשיך, אני מעריך שאנו נמצאים בסוף הדרך של טיפולים אלו. בקשר לקופת החולים אנו חברים בקופת החולים מאוחדת ואני רוצה לציין שברוב הטיפולים קיבלנו התחייבות ללא בעיות מיוחדות כמובן לאחר בקשה מסודרת ואני מקווה שגם בהמשך יהיה כך . לגבי סוג הלייזר אני לא מספיק יודע כדי להשיב לך .

dfno

New member
תהיו בראים ובהצלחה

העמותה תשמח לעזור בכל דרך אפשרית ועד העמותה

למעלה