כתמים מ-מפות שולחן

שירי71

New member
כתמים מ-מפות שולחן

אולי זה לא המקום הנכון לשאול אבל נדלקתי על הפורום הזה... אז אני מוסיפה שאלה: מה עושים עם מפות שולחן שהתלכלכו? ארחנו די הרבה בפסח הזה ותמיד יש כל מיני כתמים על המפות מרטבים סלטים מנות עקריות וכאלה. קניתי במיוחד מראש קליה כמו בפרסומת וריססתי דקה לפני שמכניסים למכונה אבל (בניגוד לפרסומת) רק חלק מהכתמים ירדו ואין גבול למידת התבאסותי על המפות החדשות, יש לומר, שכעת אחרי כביסה די מעוררות רחמים כי יש כתם פה כתם שם... למישהו יש רעיונות?

נירש

New member
עצה קטנטנה

סנו אוקסיג´ן עושה פלאים בתחום הכתמים ומצליח להוריד גם כתמים קשים בצורה טובה. (ולא, אני לא מקבל אחוזים
)

שירי71

New member
זה חומר מיוחד לכביסה?

זה ספריי? והכי חשוב - זה רק למפות לבנות או אפשר גם על צבעוניות? וזה עובד גם אחרי שהמפה עברה כביסה והתייבשה?

נירש

New member
אפנדם!

טוב, הבאתי את חומר הפלאים: הוא תרסיס, מיוחד לכביסה, לכביסה לבנה וצבעונית, זה לא אקונומיקה, ולפי אמא שלי - "לפעמים זה עובד גם אחרי הכביסה, לפעמים לא".

נירש

New member
BKF ../images/Emo13.gif

אפנדם זה בערבית "אדון", או בסלנג צבאי - "לפקודתך!"... אל תשאלי למה אני יודע את זה...

נירש

New member
נכון...

אבל אם אני אגיד לך אני אצטרך (ברור מה, נכון? שלא תשאלי גם את זה
)

amonit

New member
הרי ברור שאני אקפוץ עם התשובה

מסיר שומנים קר של סנט מוריץ עובד בכל מצב גם על כתמים של 20 שנה.

amonit

New member
טוב היה לנו פעם דיון על זה,

וקישה הבטיחה שתספר איך יצאה הכביסה, כנראה שהיא לא כיבסה מאז......
בכל אופן, לא לסירים בלבד, גם למפות, חולצות טריקו, מכנסיים ועוד, לרסס להמתין כמה דקות ולזרוק למכונה, כל כתמי השומן אפילו אלה שהצהיבו יחזרו לעולם שממנו הם באו....

למעלה