כתם חום

../images/Emo29.gif

שה
יחייך אלייך כל לילה... וה
כל יום... הסיפור הזה צבט עמוק בפנים...

מרי-לו

New member
תודה לכולם ../images/Emo140.gif

גם לכל אלה שהגיבו במסרים... בהחלט מחמם את הלב לקרוא את כל התגובות...
פסססטטט.... שחר... לא דוקמנטרי, דמיוני בהחלט

קשוח31

New member
מדהים ועצוב.

ומה יהיה עם הסוד ? אולי יום אחד ... ? ותגידי משהו קטן, זה לא הכל מהדימיון, נכון ?

מרי לו

נראה שאלוהים שלח לך שלוש מתנות. האחת, את גילוי האהבה הזאת השניה, את הילד הזה (כתם הפרי)... ואת הזכרונות, אלה שרק המוות יכול להשאיר בכזאת עוצמה. זה נכון שהמחיר נוראי. אבל אתה הם פני הדברים ואין לאל ידנו לשנות בהם - ולו שורה אחת. לפעמים, התרפקות על הלא קיים, חזקה ונצחית הרבה יותר מהמוחשי. אני מאחל לך לא לשכוח...

מרי-לו

New member
וואהו ברית...

ראשית, תודה על התגובה... שנית, הסיפור דמיוני בהחלט...

מאד אהבתי את הסיפור ואת הכתיבה

שלך. רק לא אהבתי את הסוף, לקרוא שהחיים של הילד הזה יהיו מבוססים על שקר. מזל שזה דמיוני (למרות שגם במציאות לא חסרים בדודאי סיפורים כאלה)

מרי לו (לו מרי)

לו הואלת מרי להתחבר ולו לרגע קט לדמיונך, אולי היית רואה שם את הכמיהה. זו שאני בחפזוני (ואהיה כברנארד שאו לרגע שאמר בזמנו: " אמרתי- אמרתי"...) רציתי לראות. הלא תודי שיש בך פנימה את הכמיהה לריגושי עבר... ופרי כזה מיוחד שכתמו מצל על ימים אפורים בגונו האחד... ומזכרות שלא חולפות לעולם, כלום יש כאלה? מה כה היה חשוב לך להרוס לי את האשלייה שהיו דברים מעולם? ולו היו? תכיר את אמך, אמר דמיוני לזו שהתיימרה להיות הפונדקאית והתחרטה במשיכת כתף. ובעוד את מספרת על משיכות - אני נמשך לסיפורים.

sweetiepie

New member
../images/Emo57.gifis thereמרי לו

האם יש המשך או קובץ סיפורים בכריכה לקניה...

למעלה