כתיבת LOGIN SCRIPT

yotam28

New member
כתיבת LOGIN SCRIPT

שלטם לכולם. אני רוצה לדעת אם יש מדריך לכתיבת LOGIN ל AD. או איך כותבים LOGIN, איפה שמים אותו. תודה רבה.

About Login Scripts

תראה SECTION מספר 5 (בערך באמצע החוברת) http://docs.hp.com/en/J2771-90010/J2771-90010.pdf יש שם הסבר על מלא פקודות של Login Script (דוגמא ללולאות, תנאים וכו'..)

מממ

צודק לא שמתי לב ל AD. ישר עלה לי לראש Novell .. בכל מקרה רוב הדברים דומים...

באנופי

New member
ת:

תראה, תשמע.. זה לא שחור ולבן. בעצם הצורך לכתוב SCRIPT יש מטרה מאחורי זה. בפניך עומדות מסר אפשרויות: Batch, VBScript, Kix, כלים של Support Tools ושילוב של כל הנ"ל ועוד כמה שבטח יש ברשת. נשאלת השאלה מה אתה רוצה שהסקריפט יעשה? בדר"כ זה מיפוי כוננים, הטמעת ערכי REGISTRY לפי קריטריונים ומיפוי מדפסות. לכל אלו יש תשובה פשוטה, אם תרצה דוגמאות אוכל לשלוח לך סקריפטים שיש לי ב- VB שאגב מאוד קלים להבנה. לגבי המיקום של ה LOGIN, אפשר לשים אותו בתוך Group Policy או לחלופין בתיקייה משותפת ברשת, המומלץ (ואני חושב שהנהוג) הוא תחת תיקית ה- Netlogon ככה לכל הדומיין יש גישת קריאה אל התיקייה ללא צורך בהגדרות נוספות. תוכל לתת עוד פרטים לגבי תוכן ה- SCRIPT שאתה מחפש?

yotam28

New member
תודה רבה , אני מחפש..

סקריפט שיהיה כתוב הודעת ברוך הבא ושם המשתמש וגם מצב המערכת. ואם אפשר LOGON SCRIPT. כמובן ב AD עשיתי איזה משהו אבל זה לא יוצא כמו שצריך.

למעלה