חשבתי על רעיון נחמד, כתיבת שיר משותפת לכל חברי הפורום. התקנון:כל חבר פורום יכתוב רק משפט אחד בשיר, השיר חייב להיות עם חרוזים. והרי הקטע הראשון ומשם להמשיך לחרוז. ישבתי לי כך על שפת הנהר ......... להמשיך מכאן את השיר אני במתח לתוצאה הסופית בהצלחה!!!!
ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער הזוי ומישתוקק פורץ אל העולם כרעם
ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער הזוי ומישתוקק פורץ אל העולם כרעם אחוז תזזית וחד כתער
ישבתי לי כך הזוי ומישתוקק על שפת הנהר אתה אולי פורץ אל העולם כרעם אחוז תזזית וחד כתער חשבתי לתומי מה קורה? כשבאת ואמרת ראיתי אותך כמו פעם אותו הנער וזה בער בי מחשבות עוברות אולי זה אפשרי ... לא
ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער הזוי ומישתוקק פורץ אל העולם כרעם אחוז תזזית וחד כתער אז מה דעתך שנלך אל היער.. ונשלים שם מהר והרבה את הפער