כתיבת שיר בפורום

shai 1

New member
כתיבת שיר בפורום

חשבתי על רעיון נחמד, כתיבת שיר משותפת לכל חברי הפורום. התקנון:כל חבר פורום יכתוב רק משפט אחד בשיר, השיר חייב להיות עם חרוזים. והרי הקטע הראשון ומשם להמשיך לחרוז. ישבתי לי כך על שפת הנהר ......... להמשיך מכאן את השיר אני במתח לתוצאה הסופית בהצלחה!!!!

MicMik

New member
הי גנבת לי את הרעיון

התחלתי כבר משהו כזה, אתה יכול להמשיך משם ראה ערך קירגיזטן

yosense

New member
שורה 2

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת, מה קורה?

shai 1

New member
קבל ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo127.gif../images/Emo79.gif

Inuit

New member
3

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת, מה קורה? ראיתי אותך וזה בער

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת, מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי,,,אולי זה אפשרי

anatul

New member
ובכן

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם

roy269

New member
....

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער

המשך

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער הזוי ומישתוקק פורץ אל העולם כרעם

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo3.gifמותר עוד../images/Emo35.gif

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער הזוי ומישתוקק פורץ אל העולם כרעם אחוז תזזית וחד כתער

roy269

New member
version b

ישבתי לי כך הזוי ומישתוקק על שפת הנהר אתה אולי פורץ אל העולם כרעם אחוז תזזית וחד כתער חשבתי לתומי מה קורה? כשבאת ואמרת ראיתי אותך כמו פעם אותו הנער וזה בער בי מחשבות עוברות אולי זה אפשרי ... לא

Gefen

New member
ורסיה א.. המשך ../images/Emo99.gif

ישבתי לי כך על שפת הנהר כשבאת ואמרת,מה קורה? ראיתי אותך וזה בער חשבתי לתומי... אולי זה אפשרי מחשבות עוברות בי כמו פעם אתה אולי לא אותו הנער הזוי ומישתוקק פורץ אל העולם כרעם אחוז תזזית וחד כתער אז מה דעתך שנלך אל היער.. ונשלים שם מהר והרבה את הפער

roy269

New member
תמצית

ישבתי כשבאת ראיתי חשבתי פעם נער כרעם כתער אל היער.. נשלים את הפער

למעלה