כתיבה לרגסטרי

kernel32

New member
כתיבה לרגסטרי

אני רוצה לעשות תוכנית פשוטה שמאפשרת למשתמש, להזין מסלול ברגסטרי וערך להכנסה, והתוכנית אכן תזין את הערך. מישהו יכול להסביר בקצרה את יסודות הכתיבה לרגסטרי? תודה קרנל.

vbgames

New member
אתה מכיר?

את הפונקציות SAVESETTING GETSETTING? אם לא אשמח להסביר לך

vbgames

New member
אני לא ממש טוב בהסברים אבל קבל

SaveSetting appname, section, key, setting appname Required.String expression containing the name of the application orproject to which the setting applies. section Required. String expression containing the name of the section where the key setting is being saved. key Required. String expression containing the name of the key setting being saved. setting Required.Expression containing the value that key is being set to. בקיצור appname- שם התוכנית, section- התקיה , key -שם המשתנה, setting- הערך של המשתנה.

The Jackel

New member
יש תשובה מורכבת יותר :)

התשובה של הSAVESETTING וכו´ נכונה מאוד, אבל היא לא עונה על מה שרצית אתה אם הבנתי נכון רוצה להכניס מסלול מדוייק ברג´סטרי ואת הערך להכנסה ולא לשמור את הדברים שישמשו לתוכנית שלך בלבד, אלא לשנות לאחרות... :) בקייצור, ככל שאפשר יש API שעושה את זה והוא לא ממש פשוט כמו הSAVESETTING... Private Declare Function RegOpenKey Lib "advapi32.dll" Alias "RegOpenKeyA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpSubKey As String, phkResult As Long) As Long Private Declare Function RegQueryValueEx Lib "advapi32.dll" Alias "RegQueryValueExA" (ByVal hKey As Long, ByVal lpValueName As String, ByVal lpReserved As Long, lpType As Long, lpData As Any, lpcbData As Long) As Long Private Declare Function RegCloseKey Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long) As Long אלו ההגדרות יש עוד אחד של הכתיבה אבל אותו אני לא זוכר ואין לי תתוכנית ההיא של הAPI, זאת עם הדוגמאות...שאני אזכר אני ירשום את שמה..

The Jackel

New member
שם התוכנית ALLAPI

ניתן להוריד ב http://www.allapi.net אל תכעסו אם כבר פרסמו את זה ואני מאמין שכן אני בסה"כ חדש ואני מקווה שאני מחדש.. :) GOOD LUCK

למעלה