כתיבה לערוץ 1

subatoi

New member
כתיבה לערוץ 1

טוב, מאחר והם לא עונים לנו בצינורות המקובלים, אז נחזור לשיטות של פעם - לכתוב להם ולשאול אותם יפה מה קורה עם העונות החדשות, לומר להם יפה שנשמח לראות את העונות החדשות, ולקוות לקבל תשובה, או להזיז משהו. כן, כן, אולי זה יזיז משהו, ואולי לא, אבל מה יש לנו להפסיד? אולי זה יזיז משהו, ואולי סתם נזכה לגלות איפה אנחנו עומדים (כרגע אין לנו מושג איפה זה זה עומד - קנו, לא קנו, החליטו לקנות, אם בכלל). שלושת הכתובות להלן הן גרומים שכבר כתבנו אליהן בעבר הרחוק. אז הנה הכתובות, לכו על זה: סרטים וסדרות מחו"ל: [email protected] לשכת הדוברות: [email protected] הממונה על קבילות הציבור: [email protected]

סלמאק

New member
כל הכבוד!

חובה לשלוח אליהם, ויפה שעה אחת קודם! גם אם יתברר שערוץ AXN כבר ישדר את כל העונות עד הסוף, אי אפשר לדעת כמה נצתרך להמתין כדי לראות את המשך הסדרה. רק אם נציף אותם כמו בפעם הקודמת בהודעות (אבל מנוסחות יפה, כמו שסקובי אמר), אולי יהיה לנו סיכוי להמשיך לראות את סטארגייט בערוץ הפתוח לכל בית אב בישראל.

ayan2

New member
שלחתי לכל השלושה ../images/Emo9.gif

כל הכבוד ותודה על היוזמה. מקווה שישַלחו מכתבים רבים שיביאו לתוצאות טובות. אגב שניות אחרי שליחת המכתב לאומבודסמן הגיע הודעה (מין הסתם אוטומטית) על קבלת מיכתבי והעברתו לטיפול. הלוואי אמן!
נ.ב. - subatoi, למקרה שאתה עדיין סקרן לגבי השער ב"הנפילים": היום, אחרי 9 פרקים, אני יכולה לספר לך שהשער, שנמצא בקומה מינוס 5 בכמ"ג (הכור בדימונה), מתחת לאדמה, מוביל לחדר. החדר נראה סתמי, אבל "סתם" אנשים שנכנסים אליו עלולים למות תוך שניות בשל הגז הרעיל שיש בו. לכן חובה להיכנס עם חליפות מיוחדות. אלא אם כן אתה צורי (הגיבור הראשי והחמוווד
). לצורי יש DNA מיוחד, לא אנושי כנראה שמאפשר לו להסתובב בחדר ולעשות בו כבשלו. המכשירים בחדר מגיבים רק לקראת כף ידו של צורי. כשהניח עליהם את היד לראשונה, התרוממו התריסים בחדר. המראה שנגלה מבעד לחלונות היה של...כדור הארץ. אם כן, החדר הוא...חללית. כך למדנו היום. מהשער במעמקיי הכמ"ג עוברים לצד השני ומגיעים לחללית. עוד בפרק של היום מצאו בחללית גופה של...מַשהו. יצור. אבל הוא לא אנושי. ויש לו DNA כמו של צורי. עד כאן להיום.

ayan2

New member
../images/Emo30.gif קיבלתי תשובות

מהדוברות (עוזר הדובר) התקבלה התשובה הבאה: "אכן יש כוונה לרכוש את העונות החדשות של הסדרות לשידור בערוץ 1 , אך לאור מצבה הכלכלי הקשה של הרשות יתכן ולא יצלח הדבר. אני מציע שתהיה ערה לגבי לוחות השידורים אך בשלב זה אין תשובה סופית" מחיים גיא (יקיר הפורום) הגיעה התגובה הזאת: "לצערי אין בכוונת ערוץ 1 (למרות השתדלויותיי הנמרצות והמיילים שהגיעו מצופים נאמנים) לרכוש ולשדר בעתיד הקרוב את העונות הבאות של שתי הסדרות. גם לגבי שידורים חוזרים. אם הם ישובצו, זה יהיה אולי רק בסוף הקייץ." אז התשובה של שניהם, אם לסכם במילה אחת היא: אולי. כמובן שמיהרתי להשיב ולהודות לשניהם על התגובה המהירה והיחס. אני חושבת שמיילים נוספים, אם לא יועילו, וודאי לא יזיקו.

subatoi

New member
גמאני קיבלתי בערך ככה.

אם כי התגובה של חיים גיא אליי לא כללה את הסוגריים ואת השורה האחרונה. טוב לדעת (לפי דבריו) שלא רק שנינו שלחנו (...). לא שמה שנאמר שם צריך למנוע מאחרים לכתוב להם, ולנסות להמשיך לעשות רעש...

ayan2

New member
../images/Emo30.gifהשורה האחרונה

הופיע בהתיחסות למשהו שכתבתי לו. מתוך המכתב שלי: "...אשמח אם תמצאו את הדרך (למרות הקשיים הגדולים שבהם נמצאת רשות השידור) להמשיך ולשדר את העונות הבאות. גם שידורים חוזרים הם הנאה גדולה ואשמח על כך מאוד..." גם ריגשה אותי החתימה שלו בסוף: בברכה (ואכזבה). וכתבתי לו בתגובה הין השאר, תודה על ההזדהות. זה באמת יפה מאוד ולא מובן מאליו. אני מסכימה איתך ובאמת-באמת חושבת שעוד מכתבים הם דבר הכרחי. שישמעו שם את קולנו במסה וידעו על רצוננו להמשיך ולצפות בסידרה בכלל ובערוץ 1 בפרט.

Enderew

New member
לתת לחיים גיא פרס

אני מציע שנזמין אותו לאייקון הקרוב לאיזה אירוע של סטארגייט, וניתן לו שם איזה פרס על "תרומתו לקהילת סטארגייט בישראל" או משהו. הוא ממש משקיע עם מיילים כל פעם שלא משודר פרק, וכל מיני כאלה דברים. מגיע לו מילה טובה! נ.ב. מה המייל שדרכו מצטרים לרשימת הסטארגייט שלו? האומנם כרגע אין שידורים לבטל, אבל מתוך תקווה שעוד יהיו...

subatoi

New member
וואלה. נשמע די מעניין, האמת.

הרבה אקשן ומיסתורין.

סלמאק

New member
ראיתי היום את פרק 10...

ופתאום אני קולט שיש שם חיקוי מאוד עלוב של גולום (משר הטבעות), כנראה שהבחורצ'יק ההוא חטף פצצה לראש באחד מהפרקים שדילגתי...

ayan2

New member
הבחורצ'יק "בסך הכל" התיז על עצמו מעט רעל../images/Emo3.gif

אין ספק שזה יתרון שאינני מכירה סדרות מד"ב אחרות ובכך נמנעת מהשוואות. אפילו הדימיון לסטארגייט (דימיון זו מילה...מתונה, כן?
) לא מקלקל לי. למשל, היה ברור שכשצורי ונח יחזרו לחללית וצורי יתיישב על כסא הטייס, החללית תרגיש בנוכחותו ותגיב בהתאם. אשכרה שפרד!
ואולי סתם קל להרשים אותי...חשבתי שהפרק של היום היה מעולה

STING3ER

New member
היה היום פרק?

כתבת: "חשבתי שהפרק של היום היה מעולה" ???? אפשר מידע על זה?

ayan2

New member
לא. הסדרה משודרת בימים א-ה ../images/Emo140.gif

כתבתי את ההודעה אתמול (חמישי) בלילה. עד שלחצתי "שלח" כבר נהיה חצות ולכן אתה רואה את התאריך של היום (שישי). נצטרך להמתין עד ליום ראשון הקרוב בשביל הפרקים הבאים

STING3ER

New member
אתה מדבר על ערוץ AXN? יש לי YES ואין לי את זה

חשבתי שמדובר על הפרקים הרגילים בערוץ 11

ayan2

New member
או קי. עכשיו הבנתי את שאלתך ../images/Emo9.gif

שאלת על סטארגייט, נכון? אנחנו דברנו על הסדרה "הנפילים" שמשודרת ב- HOT ושניתן לראות אותה גם ברשת דרך Walla.

סלמאק

New member
תיקון טעות:

היא משודרת ב- yes. (ערוץ yes 5 ישראלי) יוצא לי מדי פעם לזפזפ אליה... ראיתי היום את פרק 9 (הם שמים בסופ"שים שידורים חוזרים של כל השבוע).

ayan2

New member
../images/Emo2.gif סליחה!!! טעות שלי...

פשוט אין לי לא את זה, ולא את ההוא
תודה על התיקון!

למעלה