כתוב פה הר הכרמל? יש הר הכרמל בקליפורניה?? מארק גר שם? --->>>
E eb182 New member 11/10/02 #2 הסבר כל ארצות הברית מלאה בשמות של ערים וישובים מארצות אחרות בעולם יש שם איזה רחובות כמה פעמים ובאוהיו יש עיר גדולה שקוראים לה עקרון וכו´ אז כרמל בקליפורניה זה עוד דוגמא לאחד כזה
הסבר כל ארצות הברית מלאה בשמות של ערים וישובים מארצות אחרות בעולם יש שם איזה רחובות כמה פעמים ובאוהיו יש עיר גדולה שקוראים לה עקרון וכו´ אז כרמל בקליפורניה זה עוד דוגמא לאחד כזה
I ilbe182ebli New member 11/10/02 #4 כן גם אני שמעתי על זה בהתחלה לא הבנתי למה יש כרמל שם!, אבל כך הסבירו לי גם בערך אותו הסבר... חח נחמד מצידם מה אני אגיד לך... יש גם רחוב חולון בסירן שליד פריז (יענו בצרפת)
כן גם אני שמעתי על זה בהתחלה לא הבנתי למה יש כרמל שם!, אבל כך הסבירו לי גם בערך אותו הסבר... חח נחמד מצידם מה אני אגיד לך... יש גם רחוב חולון בסירן שליד פריז (יענו בצרפת)
B blinknetta New member 13/10/02 #8 אחד מהאתר של טום והשני מהאתר של מארק אולי יש באתר של טראויס אבל מעולם לא הייתי בו.... אם מישהו מוצא תשימו אותה פה טוב?
אחד מהאתר של טום והשני מהאתר של מארק אולי יש באתר של טראויס אבל מעולם לא הייתי בו.... אם מישהו מוצא תשימו אותה פה טוב?