כתובת עסק באיביי

uhave25

New member
כתובת עסק באיביי

היי,
יש לי חשבון איביי ישן עם כ-200 פידבקים ממוצרים שקניתי וגם מאלה שמכרתי מהארץ. כתובת שמעודכנת בחשבון זה היא הכתובת בארץ.
אני רוצה להתחיל ולהשתמש בחשבון הזה לטובת דרופ שיפינג בארה"ב.
פתחתי חשבון פייפאל אמריקאי חדש ואני רוצה לחבר אותו לחשבון הזה במקום חשבון הפייפאל הישראלי.
הכוונה היא גם לשנות את הכתובת באיביי לזו שרשומה בפייפאל האמריקאי כדי שתהיה התאמה, אבל לפני שאני עושה את כל זה - האם זו בעייה מבחינת איביי/פייפאל השינויים האלה שאני עושה בחשבון שלי?
תודה

Amiram_e

New member
לא רואה סיבה לחבר אותו לפייפל אמריקאי

אם אתה מתכנן לעשות דרופ שיפינג,נניח מאמזון, מה הבעיה לעבוד עם החשבון הישראלי שלך?
אתה רק מגדיר בליסטם את מיקום המוצרים שלך בארה"ב וכמובן פוליסת משלוח מתאימה (2-6 ימי משלוח EXPEDITED)
הסיבה היחידה שהייתי רואה צורך לעבוד עם פייפל אמריקאי היא נושא הגיפטים של אמזון (אם אתה בכלל התכוונת למכור בדרופ מאמזון, יכול להיות שאני סתם מבלבל את המוח)
אינני מבין איך משרת שמזוהה עם IP ישראלי תוכל להפעיל פייפל אמריקאי. לדעתי תצטרך להתקין שירות שרת וירטואלי VPS.
בגדול לדעתי, אני לא בטוח במה שאני אומר לך, זה בניגוד לנהלים של איביי להגדיר את חשבון האיביי שלך כאמריקאי כאשר אתה יושב בישראל.
ממליץ לך לברר לעומק.
בהצלחה

uhave25

New member
ביררתי מול פייפל ישראל

אמרו שניתן לפתוח חשבון פייפל אמריקאי מישראל כל עוד יש לי כתובת וחשבון בנק אמריקאי (מה שאכן יש לי)
היתרונות של פייפל אמריקאי עצומים - מעמלות מוזלות יותר, קניית גיפט קארד בהנחות של 5-10%, ללא המרות מטבע לשקלים עמלות חליפין.
אם העסק הזה יתרומם, מדובר במאות עד אלפי דולרים בחודש של חסכון.
אני רק צריך לבדוק מול איביי אם אין בעייה מבחינתם לקשור את הפייפל הזה לחשבון שלי באיביי.

Amiram_e

New member
יש לך חשבון בנק אמריקאי? לא אמרת כלום

ברור שעדיף.תבדוק מול איביי.
אני הייית במקומך גם פותח חנות באמזון עם חשבון בנק אמריקאי

למעלה