כתוביות

operationss

New member
כתוביות

מישהו יכול להסביר לי על הפורמטים השונים של הכתוביות ? יש כאלה מסוג txt ויש sub ויש srt - יש ביניהם הבדלים ? מישהו יכול להסביר לי על הפורמט שלהם בפנים - כלומר כיצד אוכל לערוך אותם ? (ראיתי שהם קבצי טקסט אך שדה הזמן לא ברור לי) עוד שאלה - הורדתי כתוביות לסרט והן לא עולות משום מה ... למרות שבפנים קובץ נראה בסדר - למישהו יש הסבר ?

תראה אם התחלת להתעניין בכתוביות אז

ישנם פורמטים רבים לכתוביות כמו שישנם פורמטים רבים לסרטים או קול אם ברצונך "להתעסק" אם כתוביות לכתוב, להמיר כתוביות, לפצל ,לאחד כול מה שאתה רוצה אציין לך קישור לתוכנה שעושה את הכול. לגביי כתובית שאינם עולים גם אני נתקל בבעיה שכזו לפעמים ישנם מספר פתרונות לפי דעתי הקל שמכולם פשוט תעלה את הכתובית עם התוכנה תמיר לפורמט אחר לסוג אחר(שמור) ואז תנסה לי זה פותר את הבעיות תמיד יש תוכנה נוספת מעולה קוראים ל-subtitles tools לא מצאתי את הקישור תחפש בהצלחה

operationss

New member
עוד שאלה

מישהו מכיר תוכנה שמטמיעה כתוביות בסרט ותומכת בעברית ? מצאתי אחת כזו ב subs.co.il אבל היא לא תומכת בעברית ...

operationss

New member
תודה אבל זו אותה תוכנה אז אלא

אם כן אני לא משתמש בה נכון או שהכתוביות שהורדתי דפוקות, היא לא עוזרת לי. היא לא תומכת בעברית.

operationss

New member
אני כנראה אדיוט אבל

קראתי את כל המאמרים ולא מצאתי שום הסבר על הטמעת כתוביות בעברית.

URNFS

New member
כנראה באמת

אני לא יודע איפה הסתכלת,אבל יותר ברור מזה אין.

URNFS

New member
בכל מקרה...

הפילטר של SUBTITLER לא משהו כשזה נוגע לעברית.אפילו אם יקרה ותצליח לסדר שיראו עברית,היא תופיע לך הפוך,אז זה לא כלכך שווה. אם בכל זאת אתה רוצה, אתה צריך לשנות את הגופן של הSSA ע"י התוכנה sub station alpha שחיפוש מהיר ברשת יביא אותך לאתר הבית שלה.

operationss

New member
ולסיכום

מה אתה אומר - אפשר או אי אפשר להטמיע כתוביות בעברית בצורה נורמלית ? אני רוצה להטמיע אותן כדי שאוכל לחלק את הסרט לשני חלקים ואז להמיר ל VCD ...

URNFS

New member
אפשרי

יש תוכנות שהופכות את האותיות העבריות.זה אמור לעזור.אחרי שזה הופך את העברית,זה אמור להראות טוב בVD.

למעלה