כתוביות.

Aberforth

New member
כתוביות.

שלום, אני מנסה לתרגם אנימה יפנית לעברית ובMOVIE MAKER הכתוביות יוצאות בצורה נמרחת / בהירה לעומת התמונה / לא ברורה. האם יש תוכנה חינמית טובה שאפשר לעשות את הכתוביות בצורה נורמלית כמו בן אדם? תודה.

גיליום

New member
מובי מייקר היא תוכנה לעריכת וידאו,לא לכתוביות

אם אתה מעוניין לתרגם כתוביות, מומלץ להשתמש בתוכנה ייעודית ליצירה ועריכה של כתוביות ולא בתוכנה לעריכת וידאו (המובי מייקר). בדף התוכנות של הפורום, תוכל למצוא קישור לתוכנה החינמית Subtitles Workshop, שהיא כנראה התוכנה המועדפת על רוב יוצרי הכתוביות.
תוריד את התוכנה ותתקין אותה ואז תשתמש בה ליצירת/תרגום הכתוביות הרצויות. כדאי לשמור את הכתוביות לקובץ בפורמט srt, כי זה הפורמט הנפוץ בכתוביות, ורוב התוכנות ומכשירי ה-DVD תומכים בפורמט הזה.
אגב, ב"מאמרים" של הפורום (מגיעים לשם דרך הקישור "כלים ומידע" למעלה בעמוד זה), ניתן למצוא מאמרים שמסבירים על השימוש בתוכנה Subtitles Workshop).

בברכה,
גיליום

Aberforth

New member
תודה, אבל זו לא כוונתי.

אני רוצה להוסיף כתוביות על מנת שאוכל אחר כך לעלות את זה לפליקס. במצב כזה אני חייב תוכנה שיכולה להשתיל את הכתוביות בצורה סבירה ונראית לעין על המוצג באנימה.

גיליום

New member
חפש בדף זה "הטמעת כתוביות עם FormatFactory"

לפני מספר ימים פורסם מאמר שמאפשר לבצע את מה שאתה רוצה - הטמעת כתוביות אל תוך סרט.
חפש בדף זה הודעה שכותרותה "מאמר חדש: הטמעת כתוביות עם FormatFactory".

בברכה,
גיליום

למעלה