כתוביות נעלמות

barsella40

New member
כתוביות נעלמות

הורדתי סרט AVI שהיו לו כתוביות במתכונת הזו. גיליתי זאת כשהרצתי אותו ב-SUBWORKSHOP וראיתי כתובית על כתובית. לכן בהמרה לDVD לא הוספתי הכתוביות שלי. רצ"ב דף ה-AVI2DVD עם סיום ההמרה מתברר שהכתוביות המקוריות שהיו ב-AVI נעלמו האם ניתן לקבל מעט הסברים על מה בדיוק קרה תודה

barsella40

New member
reborn או venom

אולי מי מכם יודע התשובה לתוצאה בהמרה חוזרת עםהכתוביות שלי יצא בסוף סרט DVDעם הכתוביות שהיו בקובץ ה-AVI ולא אלו שאני הכנסתי ב-AVI2DVD זיהיתי זאת לפי גודל באותיות שבקובץ ה-AVI היו קטנות מאד.

Reborn1

New member
היי

מה שלומך קצת לא הבנתי אותך היה לך סרט avi עם כתוביות מוטעמות או שפשוט יש סרט לחוד וכתוביות לחוד כאשר ממירים ל dvd לא רואים ישר את הכתוביות הם לא מוטעמות אלא בחירה כמו ב dvd רגיל במחשב נדרש נגן סרטים טוב ל dvd לדוגמת win dvd\ power dvd ואם בחינמים עסקינן אז arpa player רק לאחר הפעלת הסרט יש אפשרות לבחור את הכתוביות אם אפשר שתסביר את עצמך שוב וטיפה יותר ברור הגרסה שברשותך יחסית ישנה יש צורך לעדכן לגרסה חדשה ולא מטעמי יופי אלא מטעמי באגים
הרבה בעיות נפתרו בגרסאות חדשות ואפשרויות חדשות התווספו http://www.trustfm.net/divx/Software/Avi2Dvd.html
מה עם הסלוגן שלך
בודהה חשב ממש אחרת ממה שכתוב , יותר נכון הוא היה מתעצבן לראות את מה שכתוב
אמרה דומה נאמרה ע"י דקארט הצרפתי שקבע " אם אני חושב משמע אני קיים" בדרך הבודהיסט המצוי בשביל להיות קיים דרוש יותר מלחשוב ואפשר גם בלי
ד"א בבודהה אני מבין טוב יותר מכתוביות וסרטים

barsella40

New member
אז ככה...

הורדתי סרט, כשהעלתי אותו, עם הכתוביות שהורדתי בנפרד עבורו מהאתר, על תוכנת ה-SUB..WORKSHOP כדי לבדוק התאמה בין הסרט לכתוביות, גיליתי כי הכתוביות שהעלתי לתוכנה מכסות כתוביות שיש בסרט. אותיות כדולות (26) על אותיות קטנות. הסקתי מכך כי יש כבר לסרט כתוביות מראש ולכן ביצעתי המרה ל-DVD ללא הוספת כתוביות נוספות. התוצאה: במכשיר DVD אין בכלל כתוביות. המרתי שוב, הפעם הוספתי הכתוביות שהורדתי מהאתר ובתוצאה הסופית הופיעו הפעם כתוביות, אבל לפי גול האותיות נראה לי שאלו הכתוביות הקטנות שראיתי עוד ב-AVI. המרה ראשונה בוצעה עם מקודד HCENC וההמרה השניה עם מקודד QUENC. התוכנה שלי היא 2.4 שהורדתי רק השבוע, האם יש כבר טובה יותר? לגבי אמרתו של בודהה, ראיתי האימרה ומצאה חן בעיני עם יד לך משהו יותר קולע אשמח לקבל ולשנות אצלי. תודה דני

barsella40

New member
עוד

הורדתי גרסה 2.6 קובץ ההורדה וההתקנה בעברית, התוכנה באנגלית. האם יש גם גרסה עברית. כדולות=גדולות יד=יש

barsella40

New member
ל - REBORN1 חג שמח, אני מקפיץ כי

ההתכתבות נקברה בעמוד 3 אנא ראה תשובתי

Reborn1

New member
אני מתנצל אני פשוט מפספס אותך

קשיי הבנה שלי כאשר אתה מעלה את הסרט ב subtitle workshop יש כתוביות ייתכן ויש לך באותה התיקיה של הסרט גם את הכתוביות והתוסף vobsub מעלה אותם אוט' בעקרון המקודד לא משנה כלום ב vcd svcd הכתוביות מוטמעות בגוף הסרט ב dvd הכתוביות לא מוטעמות בגוף הסרט אלא רק לאחר בחירה שלהם בנגן בסיסי של המחשב לא תראה את הכתוביות אולי יש לך כפילות מסויימת נסה לבטל את האופציה של vobsub דרך התחל תוכניות vob sub- DirectVobSub Configure ולאחר מכן תראה בחלון אפשרות לאחר מכן בלשונית general תראה בתחתית loading ויש לבחור do not load בעקרון אם היו מוטמעות בגוף הסרט כתוביות הרי בכל נגן כלשהו הם היו מוצגות בעזרת תוכנת avi2dvd אפילו אם תוסף 2-3 כתוביות הם לא "מוצגים" ישר ויש להפעיל כל אחת בנפרד אני מסביר זאת באופן כללי כי ייתכן ואני עדין אינני מבין טוב את הבעיה אני כותב עוד יומיים שלושה מדריך לתוכנת avi2dvd חדש מכוון שהכל השתנה בממשק ובאפשרות והפעם היית רוצה שהוא יופיע בעברית

barsella40

New member
טוב אני אחכה למדריך החדש ואחר כך

אנסה שוב לאחר מכן חג שמח וכל טוב

למעלה