כתוביות-מדריך PRO-KILLER

barsella40

New member
כתוביות-מדריך PRO-KILLER

בעבודה לפי המדריך, הכתוביות לא מופיעות בחלון ה-PREVIEW ואין בחלון למטה בצד שמאל מקום לסימון "SHOW EXTERNAL SUBTITLE " כנדרש. מה עושים?????????????? רצ"ב צילום מצב המסכים.

barsella40

New member
מנהלים הצילו !!!

אולי מי מכם יודע התשובה?עזרה|

Ven0m

New member
...

סגור את התכנה ופתח מחדש. הוסף את הכתוביות תוך שאתה מקפיד שלכל כתוביות מתאימה שפה אחרת (בחרת בשתיהן HEBREW). יכול להיות שעדיף גם ששתיהן תהיינה באותו פורמט (בדוק את המדריך שלי לתהליך ההמרה). ומדוע הוספת שני קבצים בעברית מלכתחילה ?? אתה מודע לכך ש D2S אינה יודעת לחבר שני קבצי כתוביות אחד אחרי השני (אם זו הייתה כוונתך)? כאשר מוסיפים שני קבצים אפשר בהצגה לראות רק אחד מהם בכל זמן בכל אופן, אם זה עדיין לא עובד, נסה לשחק עם זה, לשים V ליד ה SUBTITLES בלשונית המתאימה, להוריד אותו, לעבור ל PERMANENT SUBTITLES ולחזור לSUBTITLES DVD, להוסיף קבצי כתוביות ולהוריד אותן ואחרי כל נסיון כזה לבדוק את ה PREVIERW

barsella40

New member
כתןביות

עשיתי הכל על פי הנחיותיך ועדיין אין לי כתוביות בPRE VIEW איך להמשיך?

Ven0m

New member
מוזר מאד

נסה להתקין מחדש את DVD2SVCD כמו כן, במהלך ההתקנה תשאל על גרסת ה AVISYNTH שברצונך להתקין. בחר ב 2.5 (הגבוהה יותר מבין השתיים שתוצענה לך)

barsella40

New member
סיומות של קבצי כתוביות

האם יש הבדל בין קבצים עם סיומת sub לבין קבצים עם סיומת SRT המצויין במסמך המדריך

לא מוזר בכלל

זה בגלל שהוא שם שניי קבצים אני לא בטוח עם בכתוביות עם בחירה יש אפשרות בכלל לעשות פרוויו עם כתוביות שינסה לעשות Permanent

Ven0m

New member
זה הדבר הראשון שחשבתי עליו

אבל בדקתי אצלי ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להעלים את כפתור הכתוביות מה PREVIEW

barsella40

New member
התקנתי מחדש את התוכנה

שמתי רק קובץ כתוביות אחד (ניסיתי על כמה סרטים עם כמה קובצי כתוביות מסוג SUB וגם מסוג SRT) ועדיין הבעיה קיימת

Ven0m

New member
ובנגנים רגילים כמו BSPLAYER

הכתוביות עובדות ? זו תופעה חדשה? בהמרות קודמות ראית את הכתוביות ב PREVIEW ? כשאתה ממיר ל VCD או SVCD אתה רואה את הכתוביות ? ניסית לעשות המרת נסיון אחת ולראות אם יש כתוביות בסוף או לא ? אם אתה משתמש ב DVD SUBTITLES כדאי שתשתמש ב- DVD AUTHOR בלשונית DVD IMAGE אם אתה מוסיף PERMANENT אפשר גם NO IMAGE בלשונית זו תשקיע בהמרת נסיון אחת, אפילו תוריד את האיכות להכי נמוכה בהגדרות ותשתמש בסרט קצר, רק כדי לראות אם יש כתוביות בסוף או לא

Ven0m

New member
ועוד רעיון

נסה לשנות בלשונית SUBTITLES את הפונט של הכתוביות למשהו שבטוח תומך בעברית (כמו AHARONI) ודא ש MIN BETWEEN SUBS הוא 100 וודא NTSC STD Y POSITION -1 PAL STD Y POS -1 EXT Y POS 401 (העליון) EXT Y POS 481 (התחתון) (בכוונה הוספתי בשתיים האחרונות 1 להגדרות הסטנדרטיות כדי לאלץ את DVD2SVCD לעדכן, אם זה יעבוד תוכל להחזיר אותן לערכים המתוארים במדריך) כמו כן לחץ USE DEFAULT בהגדרות של ה SUBTITLE PALETTE (מעל הפונט) ואם כל זה לא עובד, כאמור, נסה המרת נסיון אחת

Ven0m

New member
ודבר אחרון

dvd2svcd subtitles file.ini אם יש לך קובץ כזה בספרית ההמרה או איפשהו בתוך ספרית ההתקנה של D2S, תעלה אותו לכאן

barsella40

New member
תודה רבה רבה ועוד שאלה

האם יש הבדל בין קבצי כתוביות עם סיומת sub לבין אלו עם srt

Ven0m

New member
כן

מדובר בפורמט שונה של כתובי8ות אחד עובד לפי TIME והשני לפי FPS, שניהם הפופולריים ביותר מסוגם

Ven0m

New member
לא

אבל מהנסיון שלי, אני ממליץ על SRT אלא אם כן מבצעים NTSC TO PAL CONVERSION ואז כדי למנוע אי סנכרון יש להשתמש ב DUB

למעלה