כתוביות לDIVX

szamir1

New member
כתוביות לDIVX

שלום לכולם אני מוסיף תרגום לAPEX 2400 עם התוכנות SUBRESYNC וHebMTK הבעיה שאני רואה את הסרט מתחיל התרגום כמו שצריך אך לאחר 10/15 דקות התרגום נעלם ולא מצליח לראות אותו שוב ככה קורה לי בכל סרט עד עכשיו

גליוטין עשה בדיקות, וכנראה שזה...

קורה בדרך כלל לסרטים בפורמט סאונד ac3 , בגלל שיש מעבד אחד והוא לא מצליח ליצור את הכתוביות על המסך וגם להפיק במקביל סאונד ac3 (כבד).

szamir1

New member
ללא הבחנה בAC3

זה קרה לי בכל 5 הסרטים שצרבתי יש לך פיתרון /דרך איך מונעים את זה כי אם לפי מה שאמרתה DVD קורא DIVX לא יכול אז מה המטרה בו?

תקרא מה שכתבתה פעם נוספת...

"אני מוסיף תרגום לAPEX 2400 עם התוכנות SUBRESYNC וHebMTK" אתה הוספת, המוצר לא תומך בזה, ה dvd שקנית לא יכול להעלות לבד. זה כמו שתיקח חייל, ותעשה לו שרירים להרמת משקל מסויים, ופתאום תבוא ותוסיף לו משקל, הוא יפול אחרי 10 דקות (כמו הדי.וי.די, הוא לא נועד לעשות את זה)

szamir1

New member
הורדת גירסה

שקניתי אותו עשו לו הורדת גירסה שמראה תמיכה בתוכנות אלו (כל פעם שאת מדליק את הDVD ) ויש גם מדריך שמראה איך עושים את זה ואם זה לא תומך יש דרך אחרת לעשות את זה ? חוץ מהוספה לצמיתות כי הרי מתרה של הDVD זה למנוע את כל ההמרות ופשוט להוסיף את התרגום בסיומת של SRT ושהיה כמו שם של הסרט אשמח אם תראה לי דרך

למעלה