כתוביות לבאפי

אסתר 1984

New member
כתוביות לבאפי

מישהו מכיר אתר שמספק כתוביות בעברית או באנגלית לבאפי (לקבצי DivX או אחרים) בעיקר לעונות 5-7?

sour spirit

New member
כעקרון לא נראה לי שיש כזה דבר

את יודעת, עם כל ה"ישראל-אנטי-באפי" וכל זה...! אבל אל תקשיבי לי, יכול להיות שאני טועה... (אני מקווה - כי כולי תקווה שישראל תפתח (סוטים) את עצמה בשביל לקבל את באפי כמו שהיא יודעת לקבל באהבה סדרות תת-רמה כמו ה"תוקעים" ו"לגעת באושר" וכל הקקי הזה!) הווווווווו...זה היה משחרר וטוב. להוציא את הכעס זה טוב - כדאי שתנסו לעשות אז זה פעם - זה מ-מ-ש כיף!!!

smgfan

New member
לי יש תרגומים של פרקים 6x04, 6x05

אם את רוצה תביאי לי אי-מייל שלך ואני אשלח לך!

GreeCheeMan

New member
הנה שלושה תרגומים ל6x04, 6x05 ו...

למיוזיקל. צריך ללחוץ עם הלחצן הימני על הקובץ txt, לעשות save target as ואחרי שמורידים את הקובץ לעשות rename ולמחוק את ה-txt מהשם. (דוגמא: Buffy 6x05 Life Serial.sub.txt הופך ל-Buffy 6x05 Life Serial.sub) הנה הראשון (6x04) ==========>>> הבהרה: אני לא עשיתי את הכתוביות אלא מישהו העלה לפה פעם. ואל והייזל, נראה לי כדאי להוסיף בקישורים קטגוריה של כתוביות ולהוסיף את הכתוביות כדי שכל מי שרוצה יוכל להוריד גם אם הוא לא קורא את ההודעה הזאת.

GreeCheeMan

New member
מאחר וזה לא העלה בשם המקורי...

אז צריך לשנות את שמות הקבצים. את המיזיקל ו-6x04 לשנות ל srt.* ואת 6x05 ל sub.*

Schnickelfritz

New member
חשבתי על לפתוח אחד...

ז"א- לרכז את כל התרגומים של באפי שאני ועוד מיני חברי פורום עושים (או מעוניינים לעשות) באתר אחד, שממנו יוכלו להוריד וגם יהיו הוראות לאיך משתמשים וכו'. מה אתם חושבים- טוב / לא טוב

Schnickelfritz

New member
אוקי,

אז למי שיש תרגומים, אנא שלחו אלי לאי-מיילי : [email protected] אני אתחיל לעבוד עליו בקרוב, יש לי הרבה ביה"ס בשבועיים הקרובים- אחרי זה

Better Man

New member
באיזו שעה אפשר להוריד את הפרק החדש?

כבר שבועיים שלא היה פרק חדש באמריקה, עצרו בשיא מתח, אוףףףף

למעלה