כתוביות בעייתיות

Marsha Figg

New member
כתוביות בעייתיות

יש לי בעיה עם כתוביות שלא תואמות לסרט. הן מתחילות אחרי שמתחיל הסרט, אבל כשעשיתי שהן יתחילו יותר מוקדם הם עדיין פיגרו, יותר ויותר לאורך הסרט. ניסיתי כבר הכל. בסופו של דבר נתקלתי במאמר הזה, והורדתי את התוכנה שרשומה. יש שם אפשרות של להשתמש בכתוביות מוכנות אחרות של אותו בסרט ("(3) כיונוון כאשר לוקחים את זמני הכתוביות מכתובית מסונכרת", תחת "סנכרון כתוביות בהתאם לסרט"), והשתמשתי לכך בכתוביות הולנדיות שמתאימות לחלוטין לקובץ הסרט. למרות זאת, הכתוביות עדיין מפגרות אחרי הסרט! הפיגור הרבה פחות רציני אבל יש פיגור, שמצטבר לאורך הסרט (כך שאין דיליי קבוע). מה אפשר לעשות? הקובץ הוא AVI, הכתוביות המקוריות SUB וההולנדיות SRT. גם ניסיון להתאמת קצב פריימים לא עובד. בתודה מראש,
רחלי

Reborn1

New member
בוקר טוב

ראשית את צריכה לבדוק דבר בסיסי שהשורה הראשונה תתאים לדיבור בסרט וכם גם השניייה מכאן ניתן לראות איך מתקדמים 1 האם הכתוביות בורחות לסרט? ממהרות או מאחרות לדיבור ? בדקי שוב את תזמון הכתוביות בהתאם ל קצב התקדמות תמונה 2 האם ישנו הבדל רציף ואחיד של חוסר התאמה של כמה שניות אזי נסי שוב בשורה הרבעית או החמישית לבצע התאמה 3 ישנם מספר רב של גרסאות לכתוביות בקצב התקדמות תמונה שונה(25fps 29.99fps ועוד) כמו כן ישנם גרסאות לסרט במצב של הקלטה מהקולנוע cam או המרה של dvd שנקרא rip בדקי את הגרסה המלאה ובדקי כמה גרסאות של כתוביות באנגלית ללקיחת זמנים ישנו מצב גם שאין כתוביות לאותו הסרט כי יש לך גרסה פחות נפוצה לסרט אבל צריך לבדוק טוב את כל הדברים שציינתי בהצלחה

Marsha Figg

New member
תודה אבל

מה שעשיתי זה שלקחתי כתוביות בהולנדית שמתאימות לחלוטין לסרט בגרסה הזו, והכנסתי את הזמנים שלהן לכתוביות בעברית שיש לי, אבל משום מה יש פיגור מצטבר בין הכתוביות לסרט! יש התאמה של קצב הכתוביות בהתאם לקצב התקדמות תמונה, הכתוביות מתחילות בזמן עם הסרט, אבל לאט לאט נוצר פיגור שמצטבר, ועד סוף הסרט הוא כבר דיי רציני...
רחלי

kkdd

New member
ננסה לעזור לך...

תעלי לפורום את שני הכתוביות, גם ההולנדית, וגם את העברית, ותמונה של הסרט שלך ב AVI CODEC.

kkdd

New member
הכנתי לך 3 כתתוביות, מקווה שלפחות

אחד מהם יסתדר הבעיה שאתה הכנת כתוביות הייתה בגלל שהשורות של התרגום ההולנדי לא היה תואם לתרגום בעברית דוגמא בשורה אחת היה רשום בתרגום ההולנדי כך: -מה המצב? -בסדר בתרגום העברית חליקו לשני שורות כלומר כך: -מה המצב? -בסדר לכן הזמן של השורה הראשונה ההולנדית לקחה יותר זמן להעלם מהמרקע בעוד שהתרגום העבריתכבר הגיע לשורה השלישית לפי התרגום קצת מסובך, אני יודע. אם לא הבנת אז לא נורא
הדרך שבבא ניסית להלביש את הזמנים של התרגום ההולנדי לתרגום העברי היה נכונה אבל אתה צריך שיהיו אותם כמות שורות תירגום, והתרגום יהיה חופף לאורך כל הכתוביות. קבל לינק להורדת התיקונים שהכנתי לא יכלתי לעשות מדוייק יותר כי אין לי את הקליפ שלך במידה וזה לא מסתדר, אז סורי, עשיתי ככל יכולתי.

למעלה