כתב שחי באשליות...

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
בלייק = סנג'איה? בון ג'ובי הכי גרוע בעולם?

תקראו ותגידו מה דעתכם, פה ושם... לדעתי הוא הכתב הכי מטומטם שראיתי... וברור שהוא פועל לפי פייבוריטים, כך שלא משנה מה בלייק היה עושה הוא היה אומר שהוא גרוע. ולא משנה כמה ג'ורדן תהיה גרועה הוא תמיד יוכל לתרץ את זה. (לא שאני אומר שהיא לא טובה) אבל להשוות את ההופעה של בלייק (שלדעתי הכי טובה העונה אם לא בכלל באמריקן איידול) להופעה של סנג'איה ולהגיד שבאותו שבוע הייתה יותר גרועה משל ג'ורדן? להגיד שבון ג'ובי הוא אחד הגרועים בעולם, ולהשוות אותו לסנג'איה של שנות ה-80?

Daniella 21

New member
אני לא יודעת מי בחור את הכתבים של וואלה

אבל הדידי איידול הזה לא כתב
הדעה האישית שלו לא מבססת על שום ידע אמריקאי אחד ואני לא יודעת לאיזה מוזיקה הוא מקשיב אבל בטח הוא לא מבין במוזיקה וחבל שנותנים לאדם כזה במה
פשוט בזיון

רסקול

New member
אחחח, דידי, אתה חכם ורציני

תודה שהבאת את הקישור המבריק הזה. שווה לקרוא בפורום כאן דעות אחרות משלל התגובות הדביקות , בחלקן, המתקתקות עד בחילה, בחלקן למתמודדים ולתחרות. במיוחד אני מעריך, כי השבוע זכיתי כאן לכמה נזיפות על "שפה בוטה" עאלק, והנה דידי חנוך לא מהסס ומביע דעתו ביהירות סיימונאית שמן הראוי שהכותבים כאן יסכינו אליה, גם כשלא סיימון אומר אותה. המאמרון של דידי, ולא כתבה, כי זו לא כתבה, שווה, כך שהוא נכנס למועדפים שלי. מדי פעם אשלוף אותו כאן, כהוכחה שאפשר גם אחרת.

ששוניקו

New member
מעניין איך היית מגיב אם הוא לא היה חושב כמוך.

אני מעריך שהעשן מהאוזניים שלך היה יותר סמיך מזה של המדורות אתמול.

רסקול

New member
מה פתאום, עד היום וגם היום ומחר

אינני תוקף/מתייחס ממש לאלה שלא חושבים כמוני בענייני האיידול ועוד כמה דברים שאינם מספיק חשובים, אלא רק משעשעים אותי. אני מעריך מאוד את הגולשת שהביאה את המאמר שעומד בניגוד מכריע לעמדתה, דבר המצביע על פתיחות בלתי רגילה, וכך גם כתבתי. אמנם היא השתמשה במאמרון כדי לתקוף את דידי היקר, שיהיה. לי לא יוצא עשן מהאוזניים, כי אני לא מעשן, גם לא הייתי במדורות כי הריח נדבק לבגדים, ובכלל אני לא אוכל בשר ממנגל, כי הוא יוצא מלוכלך ולא טעים וחצי נא [בטח ליד מדורה כשכולם שפוכים מבירות ומאלכוהול אחר].

ששוניקו

New member
גם לאנשים שמעשנים לא יוצא עשן מהאוזניים

אלא אם יש להם איזה פגם גנטי.

frhx

New member
אני בן לא בת...

השם frhx, טוב אני לא זוכר למה בחרתי אותו, כנראה ששמות אחרים לא היו אפשריים...

תחי הפלצנות

תקשיב רסקולניקוב, אין שום הבדל בין דיעות "מתקתקות" כאן בפורום לבין כתב דמיקולו זניח שקוטל "בסיימוניות". אלו לכל היותר דעות וטעם אישי של הכותבים. ואגב, לא היה מזיק לך לפתח קצת חוש ביקורת בקריאה ולהבין שמה שהוא מנסה לעשות שם זה בעיקר לעורר שרפות ("בון ג'ובי הזמר הכי גרוע בעולם" כן. הערה מאוד סיימונית, שקולה ולא מתלהמת) ולהביא רייטינג. כנראה שהוא גם הצליח בגלל כמות התגובות. לבריאות עם בחירת הפייבוריטים שלך, לא בטוח שהייתי רוצה לראות מה עוד יש שם חוץ מבכירי כתבי וואללה.

frhx

New member
כתב אחר, שמבין משהו... (לינק)

|לינק| http://testpattern.msnbc.msn.com/archive/2007/05/02/180086.aspx |סלינק| למה אין כתבים כאלה בארץ?

archangel3

New member
הטריק הכי ישן בספר...

לתת ביקורת ממש חריפה על משהו שהרבה אנשים אוהבים ומתחברים אליו.... ככה מרשימים את העורך שלך וגם מקבלים הרבה תגובות. הכתב כאילו מנסה להיות סיימון בזה שהוא קוטל הכל אבל הוא רק שכח שגם סיימון יודע גם להגיד מילה טובה שצריך (גם אם זה אפילו לסאנג'יה) ובגלל זה הביקורת שלו תמיד מתקבלת. (וגם כי הוא באמת מבין)

mikeyy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo32.gifהערה שנכתבה שם:

"שמתם לב שבון ג'ובי דומה לעפר שכטר?" חחעחחחח...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה לא מצחיק

הם באמת ממש דומים בון ג'ובי כולו נראה בן 25 ולא 45 והדמיון של הילדות ממש עושה את זה אני וחבר שלי שנינו אמרנו את זה אין שום קשר בזה שהם דומים אפילו ליופי.הם פשוט דומים.

למעלה